خانواده شوهر من با اینکه وضع مالیشون خوبه هیچوقت پشت ما نبودن هیچ همشم سواستفاده کردن
وقتی مناسبتی میشه از شوهرم پول میگیرن و اونو با اسم خودشون میارن خونمون
شوهرم بیش از حد دست و دلباز و دل رحم و ساده تو این جور مسایل و هر سری هم غیر مستقیم گفتم بهش فهمیدم عکس العملی نشون نداد
سر تولد دخترم چون هم مادرشوهر و هم خواهرشوهرم که کارمند بانک هست تو گوشیش و واتساپش دیدم که از شوهرم پول کارت هدیشونو گرفتن اونارو برداشتن برا تولد آوردن این سری مستقیم به شوهرم گفتم خودم دیدم و این چه کاریه آخه یه ۵۰بیار بخدا با ارزش تره و شوهرمم بدهکار شد و سرش دعوای بزرگی شد تو خونه
جالبه که حالا وقتی روز مادر روز دختر یا تولدی میشه برا خودشون زنگ میزنن به شوهرم خودشون میگن چی بگیر برامون!!!
من خودم شاغلمو چون یه خونه هم داشتم داریم تو این خونه زندگی میکنیم شوهرم همش میگه تو آینده خونه بزرگی میگیریم و ال میکنم بل میکنم ولی هیچ پس اندازی نمیکنه کلی بحث داشتیمت سر این
حالا هم باردارمو کم مونده بچم به دنیا بیاد
دیروز دیدم ببینید کلا تو حسابش ۱۵تومن داره و ۱۰میلیون شوهرم زده به حساب مادرش مطمعنم زده که بره برا تو راهیم کادو بگیره بعد مادرش بیاد با هزار افاده بگه خودش گرفته بخدا اگه وضعشون خوب نباشه غصه نمیخورم
سر تولد دخترم که اون مسئله پیش اومد دعوا شدیدی شد
حالا هم از دیروز که دیدم اینو و امروز دیدم پاکش کرده نمیدونم چیکار کنم؟به کی بگم باید چیکار کنم آخه؟خیلی حرص میخورم
چیکار کنم به نظرتون😞😞😞