2777
2789

لطفا خوندین گزارش بزنید بترکه

دیشب با رلم بیرون بودیم رفیقش زنگ زد

رفیقش میدونه ما خیلی باهم خوبیم کلی هم مثلا احترام منو میزاره

رفیقش زنگ زد گفت دوست دخترمو با دوستش دعوت کردم بیاید اینجا

ماهم پاشدیم رفتیم 

من آدم مذهبی نیستم ولی رعایت میکنم 

دخترا با لباس چرم اومدن تو کل قد لباس ۵۰ سانت بود

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

خب

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو کل شهرا رو هم ۵۰ سانت نمیشه😁

سری بعد متر میبرم 😂

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

میکشیدن پایین، بالا میزد بیرون /  میکشیدن بالا،پایین میزد بیرون

حالا من کلا اعتماد به نفسم خوبه فقط میشینم نگاه میکنم حرکات طرفم رو و دخترا رو

رل من اول خیلی ذوق کرد ولی تا دخترا مست کردن اصلا آیه عوض شد

رسما جلوی چشم من نخ که هیچ طناب میداد و هرحرفی میزد دست دوست پسر منو میگرفت 

تو همون حالتش هم برگشت گفت فلانی (دوست دوست پسرم) عکس شما رو فرستاده برام امروز خیلی تعریفتو کرد ولی نگفت دوست دختر داری

بعد فهمیدم طرف از صبح میخواسته ۴ تایی بچینه دوست پسر من قبول نکرده گفته من با دوست دخترم میام 

خوب اخه یکی نیست به رفیقش بگه اگه دوست پسر من با من رابطشو خراب کنه بیاد با هزارتا دیگه باشه چیش به تو میرسه

درسته پسر باید خودش عاقل باشه ولی خیلی از مردا هم عقلشون تو چشمشونه

میکشیدن پایین، بالا میزد بیرون /  میکشیدن بالا،پایین میزد بیرون حالا من کلا اعتماد به نفسم خوب ...

خو الان میخوای بزاری همچنان دوس پسرت باقی بمونه؟

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
مشکل اینه همه فک میکنن اگه مذهبی نیستن اما رعایت میکنن.  اما اصل اونیه که خدا گفته مطمین ب ...

شما نگران نباش ما جای مذهبی رعایت میکنیم

من جلو شوهرخالم حجابم کامله چون خالم مذهبیه