2777
2789
عنوان

تنگی نفس دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 31274 بازدید | 54 پست
خدا خودش بهمون کمک کنه،خب دکترا نمیگفتن مال چیه؟به من میگن رفلاکس داری ومتخصص ریه کفت احتمال خیلی کم ...

گفت استرس منم هی سعی میکردم استرس نداشته باشم بازم داشتم فرقی نمیکردازهفت ماهگی بدترشد.یعنی هیچکس به اندازه من سختی نکشیدسه هفته به زایمانمم کروناشدیدگرفتم یعنی توآی سیوبودم یعنی مردم سرفه های شدیه بندنفس تگی های شدیداخرش بچم سه هفته زوددنیاامد

چه اسپری داده بهت؟ فایده ای داره؟

اسپری به همه سیمبی کورت میدن.منی که سالهاست آسم دارم بهت میگم هیچ تاثیری نداره.. همون لحظه شاید نفست بیاد بالا دو دقیقه بعد دوباره نمیاد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم دارم خیلی بده بیشتر این دو ماه رو گرسنه بودم چون غذا بخورم خیلی تشدید میشه.  من علاوه بر ...

وااای چقدر مشکلاتمون شبیه همه من از اول بارداری هرچی وزن اضافه کردم رو از دست دادم برگشتم به وزن قبل بارداری،منم دقیقا مثل شمام،مثل اینکه تنها راهش تحمله دیگه،ان شاالله هممون به سلامتی نی نیهامونو بغل کنیم.

🧿
اسپری به همه سیمبی کورت میدن.منی که سالهاست آسم دارم بهت میگم هیچ تاثیری نداره.. همون لحظه شاید نفست ...

جدی! پس هیچ راهی نداره

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
وااای چقدر مشکلاتمون شبیه همه من از اول بارداری هرچی وزن اضافه کردم رو از دست دادم برگشتم به وزن قبل ...

آره عزیزم همین طوره

من از اول ماه ۸ هیچیییی وزن اضافه نکردم

تازه مکمل هام رو هم چند روز یکبار خوردم

خدا بهمون کمک کنه زودتر این دوران تموم شه و صحیح و سالم نی نی بیاد تو بغلمون🌺🙏

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

گلم کلا تنگی نفس تو بارداری یه چیز خیلی عادیه،من هفته ۳۱ ام هنوز ک خداروشکر دچارش نشدم،ولی هرچی بچه بیشتر رشد کنه این حس تنگی نفس بیشتر میاد سراغت،کمتر بهش فکر کن نیازی نیست ایقد دارو مصرف کنی 

تو اینترنت بزنی نوشته طبیعی هست تنگی نفس  منم هرازگاهی داشتم

عزیزم میشهدسرزایمانت برام دعاکنیدمریضیم هیچی نباشه خیلی نگرام زیرسینه هام دردمیکنه خیلی وقته میترسم برم دکتراسمم مریم خدانینیتونگه داره برات