2777
2789
عنوان

تنگی نفس دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 31270 بازدید | 54 پست
عزیزم میشهدسرزایمانت برام دعاکنیدمریضیم هیچی نباشه خیلی نگرام زیرسینه هام دردمیکنه خیلی وقته میترسم ...

حتما عزیزم چشم ان شالله خوب خوب میشی نگران نباش 

شما برای من خیلی دعا کنید استرس خیلی دارم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم میشهدسرزایمانت برام دعاکنیدمریضیم هیچی نباشه خیلی نگرام زیرسینه هام دردمیکنه خیلی وقته میترسم ...

انشالله که هیچی نیست عزیزم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ایشالاه.یه بچه دوماهه دارم یه بچه سه ساله دلسوزم ندارم من نباشم کی بزرگشون کنه همش میترسم بمیرم زیرس ...

ان شالله چیزی نیست ناراحت نباش بخدا توکل کن منم یه سینم خیلی درد داشت فهمیدم که یه کیست کوچیک داره درمان میشه خودتو ناراحت نکن

🧿
آره عزیزم همین طوره من از اول ماه ۸ هیچیییی وزن اضافه نکردم تازه مکمل هام رو هم چند روز یکبار خورد ...

سلام سعادتمند جان ،من به شما درخواست دوستی دادم اول که تبریک میگم اومدن نی نی رو ،ان شاالاه که زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه وعاقبت بخیر,بعد یه سوال دارم ازت عزیزم امید وارم که ببینی وجواب بدی حتما سرت خیلی شلوغه .میخاستم ببینم چون علائمت خیلی شبیه من بود هم تنگی نفس داشتی هم نفخ آیا بعد زایمان بهتر شدی؟

🧿
سلام سعادتمند جان ،من به شما درخواست دوستی دادم اول که تبریک میگم اومدن نی نی رو ،ان شاالاه که زیر س ...

سلام عزیزم ممنون از تبریک شما

بله خدا رو شکر بعد زایمان این حالت خیلی بهتر شد.

دقیقا همون لحظه که بچه رو میکشن بیرون انگار تنگی نفس خیلی کم میشه. مشکلات معده هم کمتر میشه بعدش.

نگران نباش این روزها هم میگذره

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم