خانمهایی که تنگی نفس داشتن در بارداری بیان راه حل بدن چیکار کردید که بهتر شدین هجده نسخه دکتر رفتم از متخصص زنان تا قلب و ریه وگوارش،داروهای ضد اسید مصرف میکنم فاموتیدین،دایمتیکون،متوکلوپرامید شربت آلومینیوم ام جی،اسپری ایر پاف،ولی فکرکنم همش مربوط به اعصاب و استرس باشه دیگه خسته شدم.دارم افسردگی میگیرم یک ماهه تمام شبها خواب ندارم.هفته ۳۲بارداریم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
آره عزیزم همین طوره من از اول ماه ۸ هیچیییی وزن اضافه نکردم تازه مکمل هام رو هم چند روز یکبار خورد ...
سلام سعادتمند جان ،من به شما درخواست دوستی دادم اول که تبریک میگم اومدن نی نی رو ،ان شاالاه که زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه وعاقبت بخیر,بعد یه سوال دارم ازت عزیزم امید وارم که ببینی وجواب بدی حتما سرت خیلی شلوغه .میخاستم ببینم چون علائمت خیلی شبیه من بود هم تنگی نفس داشتی هم نفخ آیا بعد زایمان بهتر شدی؟
سلام سعادتمند جان ،من به شما درخواست دوستی دادم اول که تبریک میگم اومدن نی نی رو ،ان شاالاه که زیر س ...
سلام عزیزم ممنون از تبریک شما
بله خدا رو شکر بعد زایمان این حالت خیلی بهتر شد.
دقیقا همون لحظه که بچه رو میکشن بیرون انگار تنگی نفس خیلی کم میشه. مشکلات معده هم کمتر میشه بعدش.
نگران نباش این روزها هم میگذره
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم