خانمهایی که تنگی نفس داشتن در بارداری بیان راه حل بدن چیکار کردید که بهتر شدین هجده نسخه دکتر رفتم از متخصص زنان تا قلب و ریه وگوارش،داروهای ضد اسید مصرف میکنم فاموتیدین،دایمتیکون،متوکلوپرامید شربت آلومینیوم ام جی،اسپری ایر پاف،ولی فکرکنم همش مربوط به اعصاب و استرس باشه دیگه خسته شدم.دارم افسردگی میگیرم یک ماهه تمام شبها خواب ندارم.هفته ۳۲بارداریم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هنوزم دارم خیلی بده بیشتر این دو ماه رو گرسنه بودم چون غذا بخورم خیلی تشدید میشه. من علاوه بر ...
وااای چقدر مشکلاتمون شبیه همه من از اول بارداری هرچی وزن اضافه کردم رو از دست دادم برگشتم به وزن قبل بارداری،منم دقیقا مثل شمام،مثل اینکه تنها راهش تحمله دیگه،ان شاالله هممون به سلامتی نی نیهامونو بغل کنیم.
اسپری به همه سیمبی کورت میدن.منی که سالهاست آسم دارم بهت میگم هیچ تاثیری نداره.. همون لحظه شاید نفست ...
جدی! پس هیچ راهی نداره
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
وااای چقدر مشکلاتمون شبیه همه من از اول بارداری هرچی وزن اضافه کردم رو از دست دادم برگشتم به وزن قبل ...
آره عزیزم همین طوره
من از اول ماه ۸ هیچیییی وزن اضافه نکردم
تازه مکمل هام رو هم چند روز یکبار خوردم
خدا بهمون کمک کنه زودتر این دوران تموم شه و صحیح و سالم نی نی بیاد تو بغلمون🌺🙏
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
گلم کلا تنگی نفس تو بارداری یه چیز خیلی عادیه،من هفته ۳۱ ام هنوز ک خداروشکر دچارش نشدم،ولی هرچی بچه بیشتر رشد کنه این حس تنگی نفس بیشتر میاد سراغت،کمتر بهش فکر کن نیازی نیست ایقد دارو مصرف کنی
بچه ها جونم مرسی که همراهی کردین من فکر میکردم فقط خودم این تنگی نفس رو تجربه میکنم خیلی استرسی شده بودم ممنون که نظراتونو گفتین،آرزوی سلامتی برای همتون دارم