2777
2789
عنوان

تنگی نفس دربارداری

31249 بازدید | 54 پست

خانمهایی که تنگی نفس داشتن در بارداری بیان راه حل بدن چیکار کردید که بهتر شدین هجده نسخه دکتر رفتم از متخصص زنان تا قلب و ریه وگوارش،داروهای ضد اسید مصرف میکنم فاموتیدین،دایمتیکون،متوکلوپرامید شربت آلومینیوم ام جی،اسپری ایر پاف،ولی فکرکنم همش مربوط به اعصاب و استرس باشه دیگه خسته شدم.دارم افسردگی میگیرم یک ماهه تمام شبها خواب ندارم.هفته ۳۲بارداریم

🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف دیگه دارو نبود بخوری خواهر

ورزش دم و باز دم انجام بده نفس های عمیق بکش ریلکس کن

بخدا استرس رو جنین تاثیر منفی داره

همه‌ی افکار منفی رو بریز دور 

توکل کن به خدا

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇

همش استرسه

منم از ماه ۸ داشتم تا الان

داروهای معده چقدر خوردم هیچ فایده نداره

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
بله بیشترموقعه منم عین تواین دکتراون دکتربودموقعه من هواگرم بودم میرفتمم حیاط هوانمیرسیدبهم

خدا خودش بهمون کمک کنه،خب دکترا نمیگفتن مال چیه؟به من میگن رفلاکس داری ومتخصص ریه کفت احتمال خیلی کم آسم بارداریه که یه اسپری داد

🧿

من که از قبل بارداری آسم و آلرژی داشتم.. الانم همش بینیم کیپه و از دهان نفس میکشم و گاهی هم نفسم بالا نمیاد.. وقتی راه میرم هن هن میکنم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
منم از اول ماه هفت شروع شد،شما بهتر شدی یا هنوزم دارید تنگی نفس رو؟

هنوزم دارم خیلی بده

بیشتر این دو ماه رو گرسنه بودم چون غذا بخورم خیلی تشدید میشه.  من علاوه بر این خیلی آروغ میزنم انگار هوا تو معده ام هست و خارج نمیشه. تو حالت خوابیده خیلی بدتره شبا خواب ندارم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خدا خودش بهمون کمک کنه،خب دکترا نمیگفتن مال چیه؟به من میگن رفلاکس داری ومتخصص ریه کفت احتمال خیلی کم ...

چه اسپری داده بهت؟ فایده ای داره؟