والا یه تاپیک بود گفتم سوپ خوب درست میکنم نزدیک ب پنجاه تا دستورشو فرستادم😂اسممو عوض کنم مرضیه سوپی
اینجام میذارم الان فصل مریضی هست درست کنین دعا کنین ب جونم و سلامتی واسه پسرمو بچه تو شکمم.دعا کنید سالم باشه دختر باشه😂😂🥴
سوپ جو قرمز
یه پیاز بزرگ رنده میکنم تفت میدم طلایی بشه بعد جو پوست کنده که از شب قبل خیسوندم رو اضافه میکنم با هویج و کمی سبزی نصف دیگه سبزیشو میذارم یه ربع اخر تازه بمونه توش رنگش سبز روشن میمونه جلوه قشنگی داره بعد یه سینه میذارم میپزه بعد ریش ریش میکنم اضافه میکنم تفت میدم ذرت دلت خواست بریز کمی بعد حالا ادویه نمک زردچوبه فلفل بعد عصاره مرغ عصاره سبزیجات میریزم رب میزنم بعدشم اگه اب قلم داشته باشم میریزم اگه نداشتم اب جوش میریزمو میذارم خووووب جو پوست کنده بپزه بعدش یه کاسه ماست خوری کوچیک جو پرک اضافه میکنمو دو مشت رشته ریز
سوپ شیر
اونم سینه مرغ ریش ریش شده با دوتا پیاز بزرگ و جو پرک وقارچ ریزشده و سبزی جعفری کمی هویج تفت میدم و عصاره مرغ و قارچ میزنم با نمک فلفل آویشن و اب میریزم یکم بپزه ابش کشیده شد حااالا شیر میریزم با دو قاشق نشاسته گل با شیرم مخلوط میکنم و یه دونه خامه صبحانه قشنگ جا بیوفته عین فرنی میشه غلظتش نوشششش