2777
2789

از اونموقع هنوز یه کم سرفه میکرد اما خلطی نبود چن شب پیش بدون کلاه رفت بیرون دوباره خلط و ابریزش بینی واسه چهارمین بار بردم‌دکتر اخر ازیترومایسین داد همش میترسم آسم گرفته باشه اما دکتر گفت آسم‌نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من اینجوری بود نصفه شب اب گرم تو فلاکس بالا سرش میذاشتم سرفه میکرد میدادمش.صبح اول وقت ابجوش یا تخم ریحون تو ابجوش میدادمش .

خداروشکر خوب شد 

باید دایم حواست باشه کلا پرهیز باشه سرخ کردنی و بودار اصلا نخوره .پسرم کامل خوب شد با این کارا خداروشکر ولی دخترم سرماخورده و سرفه میکنه الان .منم مریضم نمیتونم پاشم ازینکارا واسش کنم طفلی

پسر من اینجوری بود نصفه شب اب گرم تو فلاکس بالا سرش میذاشتم سرفه میکرد میدادمش.صبح اول وقت ابجوش یا ...

عزیزم پسرتون چن وقت طول کشید خوب شه؟دخترمو به دونه و چهارتخمه میدادم عالی بود یه مدت خوب شد تک تک سرفه میکرد بدون کلاه رفت بیرون دوباره خلطی شد خیلی نگرانشم ولی خداروشکر تو خواب سرفه و تنگی نفس نداره