2777
2789

پودر لباسشویی دستی و ماشینی

پودر ظرفشویی 

مایع دسشویی

نرم کننده لباس

اسپری چند منظوره

پاک کننده سرویس بهداشتی

جرم گیر 

اسپری شیشه پاک‌کن

من فقط اکتیو میخرم

بقیه برندا رو قبول ندارم😅

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر ماشین پرسیل طلایی یا لوندر

مایع لباسشویی اکتیو

مایع ظزفشویی پریل

وایتکس فقد فقد کیجا 

جرمگیر من

شیشه پاککن اتک بنفش

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خیلی به مارکش دقت نمیکنم.............................فقط من رو مارکه خود من میخرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مایع ظرفشویی پریل به دستام سازگاره

بقیه ش اکتیو

پودر لباسشویی تست هم بوی خوبی داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فقط منم که به برند توجه نمیکنم😂 باید از قیافش خوشم بیاد تا بخرم🤔😅

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....

تاید هوم کر، مشکین شو اکتیو،مایع ظرفشویی تاژ و صحت،شامپوسر مولتی ویتامین گلرنگ رنگ ابی، مایع دستشویی اکتیو، شامپو بدن کول‌کیک سوپر استار از شرکت نفیس، نرم کننده حوله و لباس اکتیو، صابون بدن آینا رنگ سفید، صابون صورت ان‌جی ضد لک و ضد جوش، بقیشون ک گفتی استفاده نمیکنم بجای شیشه پاک‌کن معموله از چای مونده یا ترکیب مساوی آب و سرکه سفید استفاده میکنم پاک کننده سرویس بهداشتی هم تاید، اسپریند منظوره و جرم گیرهم اصلن تاب حال استفاده نکردم

وقتی میرم فروشگاه برای خرید خیلی روی یه برند خاص تمرکز نمیکنم و همیشه چندتا برند که محصولاتشون خوب بوده رو میگیرم اما تنها چیزی که همیشه تو سبد خریدام هست این سیف قرمزا هستش که میشه رو پارچه مبل استفاده کرد. کسی چیزی دیگه برای پارچه مبل استفاده کرده که لکه ها رو خوب پاک کنه؟ چون یبار گیرم نیومد و لنگ موندم