2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترینش رنگ‌ موهای خودته...منم نمیخواستم اصلا سنمو بالا نشون بده،موهامو رنگ نکردم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

بنظرم رنگ نزن من موهام رنگ نزدم 

یه آرایش ملایمم کردم که هیچ تغییر نکنم کلا خاستم طبیعی باشم روز عروسیم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

ببین دختر قشنگم روز عروسی با ارایش و گریم و مدل مو کلی تغییر میکنی.... 

موهاتو بزار بعد عروسی رنگ کن که بازم تغییر کنی اگر دوست داری 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

یه هایلایت ظریف و تیره روی موی طبیعی خودت، که کسی هم‌ تشخیص نداد نداده! ولی باعث‌ میشه شینیون خیلی خوشگل‌تر بشه مخصوصا تو فیلم و‌ عکس خط نور میفته تو موهات 🤩

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱