2777
2789

بچه ها سلام😁

هفته بعد میخوام خونواده همسرم رو شام دعوت کنم 

از اونجایی ک آخرین باز سه ماه پیش دعوتشون کردم دوس ندارم چیزی کم بذارم چون اینجوری نیست ک هر ماه دعوت کنم یا خودشون بخوان شاک و ناهار بیان 

خلاصه میخوام از شما نظر بپرسم ببینید اینا خوبه‌؟ اگ ایده ای هم دارین با کمال میل گوش میدم😁😍

برای شام میخوام فسنجون و مرغ شکم پر درست کنم 

سالادِ لبو و سالاد اندونزی  و ماست و خیار و ترشی و سبزی خوردن

کیک هویج و گردو هم درست میکنم و بعد شام هم دسر پاناکوتا شکلاتی درست میکنم

حالا ب نظرتون هرچی خوب نیس بگید حذف کنم یا اگر چیزی مد نظرتونه بگید اضافه کنم 

ایشالا تو تاپیک های شادیتون جبران کنم 😁😘

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

فسنجونتم با مرغ درست میکنی؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421