2777
2789
سنگ نه میلی توی کلیه ام داشتم رفتم سنگ شکن بابیهوشی انجام دادم شش میلش باچه مصیبتی دفع شدولی سه میل دیگه اش مونده توی کلیه ام.چون اقدامم واسه بارداری میخام اگه میشه باداروی گیاهی این سه میل ودفع کنم دردهم دارم.
ازخدامیخام که ان شالله من وهمه منتظرای نی نی به زودی صاحب فرزندان سالم وصالح بشیم به حق صلوات برمحمدوال محمد ***الهم صل علی محمدوال محمد***
ببین خودتو ببند ب خارخسک و جوش بده و سه بار در روز بخور اگه علاوه براون داخل جوشونده ت عناب. هم باشه ک محشره عرق کاسنی هم سه بار درر روز و کلپوره رو حتما صب روزی یه استکان خودت درست کن بخور
KEEP CALM I'M .👑.......QUEEN 👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلپوره چیه؟چجوری درست کنم؟
ازخدامیخام که ان شالله من وهمه منتظرای نی نی به زودی صاحب فرزندان سالم وصالح بشیم به حق صلوات برمحمدوال محمد ***الهم صل علی محمدوال محمد***
مرسی پرنسس جان،یه دکترطب سنتی داروی جامع امام رضابهم داده ولی چون بایدباترب بخورم وازترب حالم بهم میخوره استفاده نکردم گفتم روشهای دیگه روامتحان کنم.یه چیزی که واقعاجواب داده باشه.
شیرین دخت ممنونم،سنکل وشنیدم داروخانه داره ولی مطمعن نبودم بدربخوره ولی حالاامتحان میکنم.