2777
2789
عنوان

مجردا .. دوس دارین شوهر آیندتون شبیه کدوم سلبریتی باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهاب حسینی   میلاد کی مرام  علیخانی   جوادعزتی    یکی از اینا چون همشو نمی ...

👌😂

فیزیک خیلی آسونتر میشد اگه بجای سیب خود درخت میفتاد رو نیوتن :) 🌚🔪                                          شکست عشقی فقط اونجا ک شیرکاکائو زودتر از کیک تموم میشه :/ 💔

از نظر اخلاقی که کاری ندارم چون خوب و بدشون با خداست

تیپ میلاد کی مرام خوبه

جوادعزتی هم خوبه

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

سلبریتی آدم هم مگه داریم!🤔

حالا کاری ب شخصیت و اینا ندارم ... ینی تاحالا نشده از چهره یه سلبریتی خوشت بیاد؟

فیزیک خیلی آسونتر میشد اگه بجای سیب خود درخت میفتاد رو نیوتن :) 🌚🔪                                          شکست عشقی فقط اونجا ک شیرکاکائو زودتر از کیک تموم میشه :/ 💔
واای چ ربطی داشت😂

نمیدونم هر کدوم از مادرشوهرای اینه یه مدلن😂یکیشون حسوده...یکیشون اهل رقابت...یکیشون فیس و افاده ایه!

ولی مادرشوهر من طفلک سن و سال داره،بی آزار و مهربون

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
عنوان تاپیکو خوندی نظر دادی؟🤣🤣🤣

اهان اره یهو یادم رفت عنوانو😁اومدم فقط تجربه گرانبهامو بگم و برم😅

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
مایکل مورونو🤣🤣🤣

کراش منم هسسسسس 😂 شوهر شبیه این بشر چه شودددددد😍😅