2777
2789

سلام دوستانی ک خونه دار هستید و بچه مدرسه ی دارید و همیشه خونه مرتبه غذا حاضره سینک تمیزه و  ب درس بچه هام میرسید و بخودتون هم میرسید چیکار میکنید یعنی خودتونم همیشه تمیز و شیو کرده و کلا مرتب هستید چیکار میکنید بگید من نمیرسونم همه چیو باهم کلافه ام این روزا..بیشتر بچه دارا جواب بدن چون بدون بچه آسون تره ..

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت قرار بزار

هر صبح برو دوش بگیر

بعدش آرایش کن

بعد صبحانه آماده کن

بعد لباسهای شسته شده جابجا کن و لباس جدید کثیفا بریز ماشین

مشغول نهار شو

هفته ای دوبار نهار سبک و دم دستی بزار

بعد نهار یه دستی به خونه بکش

چای دم کن و استراحت کن

شام یچی سریع آماده میشه بزار

قبل خواب حتما خونه و ظرفا جابجا کن

قبل خواب دستشویی رفتی یه دستی به سرویس بهداشتی بکش

همون لحظه که چیزی میخوریم فوری میشورم سینک خالی میمونه یعدم زود جامیدم ظرفارو شلوغ نشه کارای خونه روهم اگه هرروز سطحی انجام بدی خیلی زمان برنیست وبهم ریخته نمیشه درس دخترمم که ازمدرسه میاد میخوابه بعدبیدارمیشه مشق مینویسه من اصولا نمیخوابم وکاری داشته باشم انجام میدم.کارای خونه روصبحا انجام میدم که دخترم مدرسه ست اون دخترمم که بازی میکنه وکارتون میبینه.شبم میخوام بخوابم یه دستمال روی کابینتا میکشمو مرتب میکنم میخوابم

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

باید برنامه ریزی کنی عزیزم  و بنویس.چون خانه داریم .تقریبا همه کارا تکراریه .به همین خاطر راحت میشه زمان رو تقسیم بندی کرد .روزانه نیم ساعت واسه رسیدگی به خودتون وقت بزارین .کارای خونه رو دو ساعت .اشپزی یک ساعت .الی اخر .مقید باشین به برنامه

آهان حمومم هرشب قبل خواب میرم عادت دارم یک شب نرم خواب نمیرم شیوم چندروز یه بار انجام میدم 

دقیقا با همین قسمت حموم و شیو مشکل دارم خودم قبلا اپراتور لیزر بودم ولی بقدری درد داره و منم استانه دردم پایین دیگ لیزر نکردم و از شیو و شستن مو متنفرم موهامم بلنده خلاصه گفتم دوستان بگن از تجربه هاشون پس هر شب میرید حمام یعنی هر شب هرشب؟؟؟

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

دقیقا با همین قسمت حموم و شیو مشکل دارم خودم قبلا اپراتور لیزر بودم ولی بقدری درد داره و منم استانه ...

دقیقا هرشب🤦‍♀️😁آخه چون هرشب حمومم واسه همین طول نمیکشه ۱۰دقیقه ای یه دوش میگیرم

دقیقا با همین قسمت حموم و شیو مشکل دارم خودم قبلا اپراتور لیزر بودم ولی بقدری درد داره و منم استانه ...

عزیزم اگه موهات بلنده .وحمام هرروزه اذیتت میکنه از کلاه حمام استفاده کن .فقط بدنتو بشور روزانه .اگه دوش متحرک ندارین

به نظر من کمک کردن همسر هم مهمه من همه این کارا رو انجام میدم تا همسرم می‌ره آشپزخونه. میاد تمام اونجا رو بهم ریخته و ظرف کثیف کرده یا راه می‌ره و چیزی میخوره فرش و پر خورده نون کرده😬😒

عزیزم اگه موهات بلنده .وحمام هرروزه اذیتت میکنه از کلاه حمام استفاده کن .فقط بدنتو بشور روزانه .اگه ...

آره منم هرشب موهامو نمیشورم آخه خشک میشه موهام.یه شب درمیون میشورم

شنبه و چهارشنبه ها جارو میکنم خونرو بچه ندارم هنوز حامله ام 

شامم ساعت 4میزارم کلا 

ظرف هرچی کثیف بشه زود میشورم جمع نشه

روزای جارو گردگیری هم میکنم 

سرویس هفته دوبار میشورم

شیوم قبلا هرروز ژیلت میزدم ک میرفتم دوش فقط بیکینی اپیلیدی 

الان ک لیزر رفتم دیگ

هرشب سر شب میرم دوش قبل اومدن شوهرم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
به نظر من کمک کردن همسر هم مهمه من همه این کارا رو انجام میدم تا همسرم می‌ره آشپزخونه. میاد تمام اون ...

برعکس شوهرمن خیلی وسواسه اعصابمو خوردمیکنه یهومیبینی‌ زل زده به دیوارمیگم چته میگه اینجالکه دیوونم کرده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙