2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرخالم بهم نزدیک نشه؟!

1840 بازدید | 116 پست

شوهرخالم ادم هیزیه

داره سعی میکنه خودشو بهم نزدیک کنه 

ولی هنوز کار بدی نکرده که من بتونم باهاش برخورد کنم و بزنم تو پوزش

خیلی سردرگم و ترسیده‌م

مثلا دیشب تنهایی اومده بود خونمون ابجیم حالش بد بود مامان بابا بردنش دکتر،منو اون تنها شدیم ازم پرسید چه گلیو بیشتر دوس داری؟گفتم نمیدونم،چرا؟گفت میخوام واست بخرم😬واقعا نمیدونستم چی جواب بدم که بی ادبی نباشه چون اون بی ادبی نکرده بود گفتم لازم نیس ممنون

یاانگشترمو گرفت انداخت تو انگشت کوچیکش گفت پس سایزت انقده واست انگشتربگیرم گفتم مرسی دارم احتیاج نیس

و خیلی کارای دیگه...

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

یا خدا این دیگه کیه😐

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا وقتی تنها بودی راهش دادی بیاد تو یا خانوادت چرا حساس نیستن؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

واااای

من چندشم شد

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀