2777
2789
عنوان

کادو چی بدم؟؟

77 بازدید | 2 پست

بنظرم کادو باید یه جوری باشه که نه مثل لباس و ساعت و کفش بعد چن بار استفاده خراب بشه، نه مثل عطر و خوراکی و چیزای دیگه بعد استفاده تموم بشه
کادو باید یه چیز موندگار باشه مثل نقاشی چهره

و نقاشی چهره ینی من هیچ چیزی قشنگ تر از چهرت پیدا نکردم برای هدیه:)

خانوما من نقاشم و بعد فیل*تر شدن اینستا پیجم پرید و هیج درامدی ندارم:')
ولی خوشبختانه چنل تلگرامم پابرجاعه❤️
و شما میتونید از طریق تل یا روبیکا نقاشیتون رو سفارش بدید

سایز آچهار ۱۹۰ تومنه💵
و سایز آسه ۲۹۰ تومن💵

هرچقد تعداد چهره بیشتر بشه قیمت هم افزایش پیدا میکنه

برای اطلاع از نحوه سفارش کافیه به پیام های خصوصی پیام بدید تا راهنماییتون کنم

چن تا از نمونه کارهام👇😍

من یه دختر نقاش مستقلم‌. البته تا قبل فی*لتر شدن اینستاگرام🙂چون بعدش اینستا فیل*تر شد و با قندشکن که رفتم، پیجم پرید و برنگشت و در حال حاضر هییچ درآمدی ندارم. کارم نقاشی چهره و آموزش سیاهقلمه.هرکی نقاشی خواست در خدمتم درخواست دوستی بده تا توی پیام خصوصی اطلاعات بدم

مادرا میتونن چهره بچه های قشنگشون رو سفارش بدن😍

من یه دختر نقاش مستقلم‌. البته تا قبل فی*لتر شدن اینستاگرام🙂چون بعدش اینستا فیل*تر شد و با قندشکن که رفتم، پیجم پرید و برنگشت و در حال حاضر هییچ درآمدی ندارم. کارم نقاشی چهره و آموزش سیاهقلمه.هرکی نقاشی خواست در خدمتم درخواست دوستی بده تا توی پیام خصوصی اطلاعات بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.