2777
2789
ایشالا که درمان میشن  بهتون گفت چقدر قرص بدین ؟ یه قرص کامل ؟ و باچی حلش کنین با شیر یا آب ؟و ...

گفتم‌علتش چی بوده گفت معمولا عدد زیر ۳۰ بیشتر نوزادا میگیرند و خوب میشند

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص کامل گفت با آب جوشیده سرد شده  حتی گفت بعدشم تو قاشق آب بریزید چیزیش نمونده باشه بهش بدید ، ...

پس شما یه قرص کامل ۵۰ میدین  چند کیلو هست بچتون 

من اولش یه قرص کامل دادم پرکار شد حالا فعلا نصف میدم ببرم آزمایش ببینم چی میگه

پس شما یه قرص کامل ۵۰ میدین  چند کیلو هست بچتون  من اولش یه قرص کامل دادم پرکار شد حالا ف ...

بله . تازه شده سه کیلو . شما مگه دکتر نبردیدش ؟؟ مگه زیر نظر نیست ؟؟ این قرص خیلی حساسه حتی شنیدم میگند ساعتش باید دقیق دقیق باشه 

بله . تازه شده سه کیلو . شما مگه دکتر نبردیدش ؟؟ مگه زیر نظر نیست ؟؟ این قرص خیلی حساسه حتی شنیدم می ...

چرا بردم والان هم زیر نظر دکتر هست ولی همه میگن اولاش باید دز دارو رو تنظیم کرد زمان میبره

بله . تازه شده سه کیلو . شما مگه دکتر نبردیدش ؟؟ مگه زیر نظر نیست ؟؟ این قرص خیلی حساسه حتی شنیدم می ...

سلام خوب هستین 

شما بعد از یک ماه بچتونو بردین  آزمایش  چی شد چقدر قرص میدین 

سلام خوب هستین  شما بعد از یک ماه بچتونو بردین  آزمایش  چی شد چقدر قرص میدین

سلام خدارا شکر عددش نرمال شد و دکتر گفت خیلی عالیه  ولی گفت همونجوری باز قرص بدم تا دو ماه دیگه دوباره ببرم آزمایش و نتیجه رو ببرم

مال شما چی شد

منم دیروز بردم نرمال بود قرار شد دوماه دیگه ببرم 

شما یه قرص ۵۰ کامل میدین ؟؟

چند ساعت قبل وبعدش شیر نمیدین آخه به من گفت ۲ ساعت قبل بهش شیر ندم  و زمانشم فرق نداره کی بدم یعنی ساعت مشخصی نداره  

منم دیروز بردم نرمال بود قرار شد دوماه دیگه ببرم  شما یه قرص ۵۰ کامل میدین ؟؟ چند ساعت قبل وب ...

بله یه دونه کامل در روز ، کلا در هفته ۵ تا باید بدم دکتر بچه من مهین هاشم پوره تو اصفهان خیلی معروفه و همه قبولش دارند جوری بگم که بخاطر آنفولانزا بستری شد بیمارستان ۱۱ روز ان آی سیو بود هر دکتر میومد سرش میگفتم دکتر تیروئیدش فلانیه میگفتن واقعا بهترین متخصصه و حرفی توش نیست

اما برا شیر روز اول خود دکتر گفت قبلا میگفتن ۲۰ دقیقه قبل و بعد شیر بهش ندیم ولی الان علم ثابت کرده مهم نیست و اشکال نداره شیر بدی 

بله یه دونه کامل در روز ، کلا در هفته ۵ تا باید بدم دکتر بچه من مهین هاشم پوره تو اصفهان خیلی معروفه ...

ای واای نوزادت آنفولانزا گرفته بود خدا رو شکر که خوب شده پسر منم تو این سه ماهی که به دنیا اومده دو بار از پسر بزرگم سرما خورده   پسرم میره مدرسه هی سرما میخوره میاره به ما میده

پس لازم نیست که ناشتا باشه آخه دوساعت خیلیه 

گفت که سر ساعت بدی یا گفت اونم مهم نیست