2777
2789
عنوان

مادر شاغل

120 بازدید | 31 پست

خانما من یه دختر ۱۰ ماهه دارم بعد یه عمر درس خوندن کاری که می خواستمو پیدا کردم خودم شهرستانم تو تهران قبول شدم ممکنه انتقالی همسرم طول بکشه اگه بهمن ماه بهم بگن موندم چکار کنم دخترم یکساله میشه شیر خودمو می خوره بهم گفتن تا خونه اجاره کنی بهت مهمانسرا می دیم نمی دونم دخترمو با خودم ببرم بزارم مهد؛ خیلی خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن این کارو

به عواقبش که دخترت دچار میشه در آینده

نمی ارزه

بچه تا سه سالگی اصلا نباید از مادر دور بمونه

حتی یک ساعت

صبر کن

کار همیشه هست

وقتی مادر شدی حداقل تا سه سال مسئولیت بچه رو تمام و کمال بپذیر و برای آینده شم که شده از خودت جداش نکن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
میشه بپرسم چ کاریه؟ کسی رو دارین همراه خودتون ببرین موقت؟

عزیزم. من استاد دانشگاه شدم ولی هیچکسو همراهم نیست تنهام سنمم کم نیست که این شرایط دوباره برام پیش بیاد

شغلت چیه؟ 

ب نظرم هیچ شغلی نمیرزه بچه ده ماهه رو ک بیشتر از هرکس ب مادر نیاز داره رو پیش اینو اون بزاری و بری 

ک کمبود محبت داشته باشه 

باید پیشه خودت بزرگ بشه نو جوری ک میخوای تربیت بشه 

از 10 ماهگی تا کی میخوای بچت مهد باشه یا پیش کسی دیگه باشه