2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از بی بی چک❌✅

2878 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها چندتا نکته میخواستم بگم البته تجربه خودمه ولی خب بی بی چک که همون بی بی چکه دیگه

من از روز 25 سیکلم بی بی چک زدم که بعد از حدوداً 20 دقیقه هاله خیلی کمرنگ انداخت مدیکورم بود.روز بعدش بعد 15 دقیقه هاله انداخت و دو روز بعدش زیر ۵ دقیقه این یعنی نتیجه بی بی چک بعد یک ربع هم میتونه درست باشه چون در صورت باردار نبودن بعد شیش ساعتم هاله نمیندازه واقعا مگر اینکه داروی خاصی استفاده کرده باشید.

سعی کنید تا یک روز تاخیر صبر داشته باشید و عجله نکنید چون بعد برای اطمینان مثل من میرید آزمایش و با عدد بتای پایین خیلی استرس خواهید داشت تا بتا بره بالا😥

پس اینکه رو بی بی چک نوشته یک هفته بعد تاخیر تست شود غلطه همون یک روز بسه فکر کنم چون با یک روز تاخیر که تست کردم دوتا خط پررنگ افتاد سریع یعنی اونایی که لقاح شون دیر انجام شده باشه حداقل هاله کمرنگ میندازه دیگه.

و نکته اخر اینکه حواس تون باشه از سه قطره بیشتر ادرار نریزید چون نتیجه کلا خراب میشه حتی اگه مثبت باشه😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه بی بی چک مثبت نصیب من بشه

ان شاءالله خدا بهترینها رو بهت بده و عاقبت بخیر بشی و دلت شاد باشه💚🌈

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

دعا کن واسه من اینماه مثبت بشه

دو روزه عقب انداختم 

به شوهرم گفتم دیگه حاملم گفت تو هربار همینو میگی😵‍💫اونموقع خندیدم اما بعدش‌کلی غصم گرفت💔😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بی بی چک استفاده کردی؟ ایشالا حامله ای عزیزم❤😍

نه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ممنون گل انشالله یه نی نی سالم خوشگل بدنیا بیاری  برای ما چشم انتظاراهم دعا کن منکه دیگه دارم ...

امیدتو از دست نده خدا بزرگه عزیزم...چند وقته در حال اقدامی؟

چرا دیگه باید نشون بده که

انقد منفی شده دلم نمیره که بیبی چک بزنم😭