2777
2789
عنوان

هنوز تو شوکه مرگشم

18 بازدید | 21 پست

خواهر شوهر ۲۷ ساله حامله بود سه ماهه ۹ روز پیش بخاطر گاز گرفتی رفت کلی با هم از آرزوهامون و هدف هامون حرف زدیم با هم گواهینامه گرفتیم با هم زندگی کردیم ۳ سال دارم خفه میشم خدایا چرا اخه 

خدا رحمتش کنه🖤

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا بیامرزدش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خدا بیامرزدشون

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

خیلی دختر خوشگل و مهربون و خون گرمی بود خیلی دلم گرفته قبلا فکر میکردم مرگ خیلی دوره اما الان احساس میکنم منم میمیرم امروز فردا دیگه ذوق هیچی نخور ندارم

ای بابا 😔

خدا بیامرزه

منم شاهد مرگ خیلیا بودم بخدا دیوونه شدم

باورت میشه با خودم میگم نکنه منم بمیرم این روزا و تو قبر زنده بشم 😔

کارت اهدای عضو گرفتم که اگه یهو رفتم دیگه هیچ جوره برنگردم

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

حالتو درک میکنم میفهمم 

هنوز زوده 

من داداشای عزیز دلمو این دی ماه بیاد دوسال میشه هنوز باور نمیکنم رفتنشونو

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

خدا رحمتشون کنه وبهتون صبر بده

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین