2777
2789
عنوان

کیا از آیه الکرسی معجزه دیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15385 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه موقع هایی واقعا برام معجزه بود یه چله ی آیت الکرسی وناد علی برداشتم بزرگترین حاجت زندگیم بر آو ...

خداروشکر عزیزم با دل پاکت برای منم دعا کن ❤

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
برای دادگاه سوره مرسلات خوبه خواصشو تو نت بخون

ممنون حتما میخونم معلومه خیلی اعتفادت قویه خوش بحالت التماس دعا خیلی گرفتارم 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
تو نیت کن باز می کنم منتها من همش برای خودم به نیت هدایت و چیزای دیگه باز کردم تا حالا برای کسی باز ...

باشه عزیزم ممنون منتظرم بگو خودم بخونم کدوم سوره س

هر ۴۰تا پشت سر هم خوندی  حاجتت بزرگ بود

داداشم بی گناه داشت میرفت زندان دیشب خوندم امروز بی گناهی ثابت شد ۴۰ تا خوندم ۶۰ تا گرو نگه داشتم اره پشت سر هم خوندم 

سوره فاطر اومده آیات 31 تا 38 منتها من عکشو میفرستم برات آخه قرآنم فرق داره خیلی قشنگ توضیح داده حدی ...

عزیزم قرآن من قرآن حکیمه آیت الله مکارم هست که تو همه حسینیه ها دارن خیلی خوبه یه کم تفسیر داره بهتر متوجه میشه آدم

نمی دونم چرا هر چی عکس رو میفرستم نمیاد

عه حیف 

کاش بتونی بفرستی 😔یا تایپ کنی ممنون میشم❤❤