2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

307 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.میخواستم بدونم چند مدل زایمان بدون درد داریم و کدومش بهتره 

اپیدورال بهتره یا ماسک و چ روشهای دیگه ایی هم هس 

لطفا اگه تجربه ایی دارین بگید🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی به ۵ سانت رسیدم بهم مورفین قوی زد...انقدر منگ شدم و خوابم برد دیگه نفهمیدم دردو...تا دیگه ده سانت شد اومد بردم تو اتاق زایمان و همون اخر یکم درد داشتم زور زدم وتمام

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
من وقتی به ۵ سانت رسیدم بهم مورفین قوی زد...انقدر منگ شدم و خوابم برد دیگه نفهمیدم دردو...تا دیگه ده ...

البته یک روز طول کشید تا به ۵ سانت برسم مردم و زنده شدم از درد😑

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
مگه میشه یه موجود 4 کیلویی ازت در بیاد و درد نداشته باشی

خب یسری افراد ها میگن ک دردمون از بین رفت و نفهمیدیم و اینجور حرفا میزنن ولی بعضیا میگن هیچ فایده ایی نداره اپیدورال .دیگه خودمم گیجم

خب شما از قبل ورزش پیاده رویی هم انجام دادین ک اینقدر درد کشیدین یانه

نه من ۳۶ هفته افتادم به خونریزی بستری شدم...۳۸ هفته گفتن باید دیگه زایمان کنی اگه نکنی سزارین میشی...

آمپول فشار زدن بهم صب تا شب دیگه اخر شب زایمان کردم