2777
2789
عنوان

شوهرمو باهاش آشتی بدم یا نه؟

58 بازدید | 14 پست

سلام خواهرای خوبم..ممنونم ک پستمو میخونید و کمکم میکنید.هفته ی پیش با پدرشوهر مادرشوهر یه بگو مگو داشتم چپن بی اجازه همش وارد خونه م میشدن و بامن لج میکردن..منم زیاد بهشون گفته بودم و لی این مرتبه اخر طاقت نیاوردم و باهاشون بحث بالا گرفت..حالا باهاشون قهریم من ک باهاشون حرف نمیزنم ولی خواستم شوهرمو بفرستم باهاشون اشتی کنه.اخه هم من خیلی دوسشون دارم هم اونا خیلی هوامونو دارن..

حالا بنظرتون اگ شوهرم بره اشتی کنه بنظر اونا شوهرم پشتمو خالی کرده یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر ادم های خوبی هستن هردو برید و اشتی کنید 

دنیا دوروزه و نمی ارزع

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
میشه با دلیل برام بگید چرا عزیزم

فقط به شوهرت بگو 

نمیخوام بخاطر من با خانوادت قهر باشی و بینتون فاصله بیوفتم. دیگم هیچی نگو. حالا چ آشتی کنه چ نکنه از چشم تو نمیبینه.

اگ میگم نکن چون همیشه از دید خانواده شوهر، عروس ها بد هستن. حتی اگ کاری نکنین مارو بد میدونن. پس اینطور خوبی کردنای ما ن ک ب چشمشون نمیاد حتی بدتر هم میشه 

[QUOTE=259878834]فقط به شوهرت بگو  نمیخوام بخاطر من با خانوادت قهر باشی و بینتون فاصله بیوفتم. دیگم هیچی نگو. ح ...[/QUOTE

اخه میترسم باهم اشتی کنن بعد فکر کنن شوهرم پشتمو خالب کرده..ولی از یطرف دیگ هم شوهرم میبینه ک من بدجنس نیستم و ازعمد نکردم..