2777
2789

سلام 

پارسال بود یه زنی که هم شوهر داشت و هم بچه به شوهرم خیلی زنگ میزد و اینا به شوهرم گفتم کیه گفت چشش دنبال فلان رفیقمه (ما با رفیقش رفت و آمد خانوادگی داریم کم ولی )

دوست شوهرمم زنو بچه داره من یکم سر این موضوع با شوهرم دعوا گرفتم و یکم متشنج شد خونمون خلاصه چتد روز پیش دیدم باز اون زنه به شوهرم زنگ شوهرمم براش فحش فرستاده بودو گفته بوده که بهش زنگ نزنه منم چون دیدم شوهرم جوابشو نداده و اینجوری فحش داده پیگیری نکردم 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکسال بعد تعریف میکنه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خب

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

جدیدا باید از زن متاهل ترسید

مجردا طفلیا کاری ندارن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

دیشب مادرم مارو شام دعوت کرد شوهرم گفت برو من یه جایی کار دارم مربوط به کار خودش بعد گفت امکانش هست دیر بیام منم دروغ چرا ناراحت شدم که چرا میره ولی چیزی نگفتم بعد زنگ زدم خاموش بود گوشیش یه لحظه حس بدی گرفتم زنگ زدم زن دوستش گفتم ای فلانی میدونی شوهرمو شوهرت کجان اونم گفت صبح شوهرم گفت میخوان برن بومهن منو میگی کپ کردم یعنی چییی چه بومهنی کار تو بومهن چی میگه

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

شاید با زنه هماهنگ بوده و  فحش رو الکی داده و حذفش نکرده که تو ببینی...

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

خلاصه که عصبی شدم زن دوستشم گفت اره منم شوهرم تازه از زندان آزاد شده پدرم در اومده از وقتی اومده منو تا سر کوچه هم نبرده مارو انوقت همش پی رفیقشه و اینا بعد خودش گفت میدونم بهم خیانت کرده امشب بیاد تکلیفمو روشن میکنم میخوام طلاق بگیرم