2777
2789
عنوان

شکستگی دست

104 بازدید | 4 پست

شوهرت دستش شکسته گفتن بره اتاق عمل 

بیهوش میکنن؟ 

گچ میگیرن یا چی 

پس چرا اتاق عمل یعنی جراحی داره؟ 

کسی میدونه چیزی

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

منم چون شکستگیش زیاد بود بردن اتاق عمل بیهوش کردن فقط گچ گرفتن

اگه خدایی نکرده مشکل دیگه ای باشه ممکنه پلاتین بزارن

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

منم چون شکستگیش زیاد بود بردن اتاق عمل بیهوش کردن فقط گچ گرفتن اگه خدایی نکرده مشکل دیگه ای باشه مم ...

ببخشید پلاتین بزارن تا اخر عمر میمونه یا بر میدارن؟ 

دردش بعد بیهوشی چطوریه 

خیلی نگرانم دکتراهم چیزی نمیگن 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید پلاتین بزارن تا اخر عمر میمونه یا بر میدارن؟  دردش بعد بیهوشی چطوریه  خیلی نگرانم ...

بله میمونه تو دستش البته بستگی داره چجوری شکسته باشه

از پزشکشون بپرسید

من بعد عمل اصلاً درد نداشتم فقط میخندیدم😂

چیزی نیست عزیزم نگران نباش

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بله میمونه تو دستش البته بستگی داره چجوری شکسته باشه از پزشکشون بپرسید من بعد عمل اصلاً درد نداشتم ...

ممنون عزیزم