2777
2789

سلام دوستان لطفا راهکار بدید که چکار کنم از این مورچه ریز ها پر شده همه جای خونه ام روی تخت تو آشپزخونه داخل کابینت ها ، خونه اش هم نمیدونم کجاست همه حارو جارو میزنم دوباره درمیان اصلاااااا خونشون نمیدونم کجاست آخه داخل همه کابینت ها روی همه کابینت ها هستن روی یخچالم راه میرن یه وضعیتیه اصلا

اونجاهایی که مورچه میبینم رو فلفل قرمز پاشیدم حالا از روی کابینت ها دارن میرن و میان چکارکنم آخه

لطفا راهکار خوب بدید ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم درخواست بده وقتی شوهرم اومد یه سم بگم برو بخر اصلا دیگه نداری 

پسرم،شاهزاده من ...‌دخترم، ملکه من.... از خدا خواسته ام همیشه شما را در آغوش بگیرد تا خیالم راحت باشد هیچ وقت تنها نیستید

داخل اتو پرس پر شدن تا چادر اتو میکنم با اتو پرس یهو بوی سوختگی خیلی افتضاحی میاد دکمه بخار رو میزنم کلی مروچه سوخته و نصفه نیمه شده میریزن بیرون

داخل چرخ گوشت داخل دستگاه نان تست همه جاااای زندگیم رفتن چکار کنم آخه