من فکر می کنم فول بادی با دستگاه الکساندرایت کندلا بالای یک میلیون تومن باشه هر جلسه اش!!🤔🤔
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ببین همین اولیست که خیلی خوبه برو کلینیک دکتر بیگدلی هزینههای لیزرش خیلی نسبت به جایی که هستن خوبه من خودم اونجا همه جلسه هامو رفتم راحت شدم هی درگیر نیستم دیگه الان خواهرم داره میره اونجا سومین جلسش بود رفته اونم دقیقا مثل من داره نتیجه میگیره الان فک کنم پکیج ساعد و ساق و بیکینی زیربغلشون حدود 700 تومنه این شممارشونه 02122291522
دستگاه الکس کندلا در ایران بهترین دیتگاه هست فقط مشابه چینی زیاد شده
اگه واقعا میخواین مراکز خوب لیزر مو تهران رو پیدا کنید یه سایت هست به ایم برتربن پزشک بهتربن کلینیک های لیزر مو رو لیست کرده که لینکش رو میزارم در شرق غرب شمال و جنوب تهران مراکز لیزر هستن:
عزیزم شما با کندلا رفتین لیزر ؟ خوب بود؟ منم پوستم سبزه هست نمیدونم برم یا نه؟
برا من خوب نبود دو ماه که نرفتم حتی جاهایی که مو نداشت ضخیم تر شد و درومد و بعد یه مدت کامل موهام برگشت من ۸ جلسه رفتم که گفتن کافیه ولی جاریم ۱۲ جلسه رفت و با سوپرانو الان درنمیاد نمیدونم هنوز میره یا نه ولی مو نداره دیگه
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار