تازگیها مبتلا شدم نباید ارد و نان گندم و حو بخورم و هرچیزی گلوتن داره. دوسه ماه رعایت کردم ولی داشتم از گشنگی میمردم نان ذرت زیاد گیر نمیاد اگم بیاد گرووون.. کیک و بیسکوئیتم نباید ازینا بخورم ولی امروز ی کیک درست کردم میخوام بخورم..همینجوریشم مردم گشنگی میکشن چ برسه ب اینکه ممنوعم باشه کاش یکم بفکر ما سلیاکی ها بودن..
اره اون الان پانزده ساله فهمیده مبتلاست اوایل مثل شما یه در میون رعایت میکرد چون اون موقع اصلا مثل الان که اینقد خوراکیا متنوع و خوبن نبود مثلا خودش ذرت میگرفت میبرد اسیاب میکرد توی فر برا خودش نون میپخت برای همین بعضی وقتا خسته میشد کلا بیخیال میشد باز میدید حالش بد میشه رعایت میکرد ولی الانا میگه اینقد نون و همه مدل کیک و بیسکوییت و انواع خوراکی بدون گلوتن موجوده خوب خیلی راحتترم
عزیزم خودت به فکر خودت باش مام تو یه شهرستان کوچیک زندگی میکنیما مگه میشه آرد ذرت اصلا تو شهرتون نبا ...
این اردا میگن الوده ب گلوتن هست چون با دستگاه گندم اسیاب میشن باید ارد مخصوص گرفت بعدم ارد ذرت ب تنهایی خوب نمیشه چند نوع ارده بابد مخلوط باشه ارد ذرت سیب زمینی برنج و..
این اردا میگن الوده ب گلوتن هست چون با دستگاه گندم اسیاب میشن باید ارد مخصوص گرفت بعدم ارد ذرت ب تنه ...
اره خوب به تنهایی خوب نمیشه میدونم ولی بالاخره از یه جایی باید شروع کنی.بابت آلودگی هم درسته من خالم اول سفره برای خانواده میزاره نون گندم میزاره بعد دستاشو میشوره سفره جدا برا خودش کنارشون میزاره چون دکتر گفته در این حد باید رعایت کنی حتی دستت به نون گندم نخوره