2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حالم بده ابروهام سیخ سیخ شده چرااا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20836 بازدید | 37 پست
چقد طول کشید تا شکل نهایی ابروهاش از لحاظ تراکم تکمیل شه؟

والا همین الان که درست یکساله یعنی آبان ماه کامل تراکمش تکمیل نشده اما موهاش روهم خوابیدند و نرم تر شدند و سیخ سیخ و مثل سیم زبر نیست تراکمش هم زیاد شده اما تکمیل نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لخته..

سلام گلم منم ابرو کاشتم مشکل شمارو دارم روهوان  از بغل و پایین سیخ بنظر میرسن ولی جوریه تو عکسا مشخص نیست اصلا..هد که میبندم قابل تحمل میشن ولی بعدش باز میپرسن هوا برای شکا بهتر شد چیکارکردین؟؟اصن روحیم بد شده

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین
سلام گلم منم ابرو کاشتم مشکل شمارو دارم روهوان  از بغل و پایین سیخ بنظر میرسن ولی جوریه تو عکسا ...

عزیزم مبارک باش

واس من ک عاااالی شده هرکی میبینه کلی تعریف میکنه و میگ همچین کاشتی ندیدم خیلی طبیعیه..

بنظر من یکم زمان بده فعلا چیزی معلوم نیست

عزیزم مبارک باش واس من ک عاااالی شده هرکی میبینه کلی تعریف میکنه و میگ همچین کاشتی ندیدم خیلی طبیعی ...

ممنونم خداروشکر.یعنی بنظرت به مرور جا میوفته ابرو؟کاش منم سال دیگه بیام بگم ابروهام قشنگ شده...شما هم میبستین با هد؟

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین
ممنونم خداروشکر.یعنی بنظرت به مرور جا میوفته ابرو؟کاش منم سال دیگه بیام بگم ابروهام قشنگ شده...شما ه ...

عزیزم صددرصد جا میفته

من تغییرو دیدم.پُرتر شده خوابش خوب شده

البته بهش رسیدم 

مزو انجام دادم.

هیر تامین اصل خوردم ۳دوره.

ن هد نبستم حوصلم نمی‌گرفت 

عزیزم نگران نباش فقط رسیدگی کن ب ابروهات چند دوره مزو هم برو