2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خواهش میکنم 😘

37 بازدید | 19 پست

واکسن 4ماهگی پسرمو زدن یادمه همون خانومه ک واکسن زد گفت بجز دونا واکسن ی قطره خوراکی هم باید بهش بدم بخوره 

ولی بعد تزریق واکسن فک کنم یادش رفته

الان یهو یادم اومد اعصابم خورد شد. چیکار کنم. تو نت زده قطره فلج اطفال بوده 

توروخدا بگید دیر نشده برم قطره رو بش بدن؟ نگرانم خیبلی

میشه یه سوال منم کنم درباره بچم 😭

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده عزیزم 

بچم یهو تب کرد من با صدای ناله از خواب بیدار شدم تا دیدم تب داره پروفن دادم همش هم در حاله پاشویه کردنم الان نزدیک به دو ساعته دارو دادم تب کانل نیومده پایین شیاف بزارم یا خطر ناکه باید منتظر بمون حد اقل به 4 ساعت برسه. بچه 2 ساله اس

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

کف پاش و کف دستش داغ داغه. داغ تر از بقیه جاها

فکر کنم حواست نبوده و بهش داده

معمولا خیلی سریع میریزن، منم یه بار که داد اصلا نفهمیدم

تو کارتی که بهت داده نگاه کن، اگه بهش داده باشه روبروی قطره فلج ... تاریخ همون روز رو زده

جواب منو بدین تروخدا 

بلا ب دور انشالله  تبش پایین میاد اگ نیومد ببرش دکتر

شیاف نزارم؟ چون پروفن دادم دوساعت پیش

جواب منو بدین تروخدا 

نمی دونم

من کلا از دارو دادن زیاد یا همزمان دو تا تب بر به بچه میترسم.

چرا یه زنگ نمیزنی اورژانس که راهنماییت کنن

اگه این آنفولانزای جدید رو گرفته باشه تب بدی داره و باید تا چند روز مرتب تب بر بدی و پاشویه کنی و حتما دکترم ببری