من یه زگیل پایین تر از گردنم داشتم فریز کردم الان حالت تاول شده دخترم و رو شونم گذاشته بودم برای خواب اصلا حواسم نبود دهنش رو اون قسمت افتاده بوده وقتی بلندش کردم متوجه شدم خیلی اعصابم خورده خوابم نمیبره😓
مگه زگیل (بجز زگیل تناسلی )انتقال داده میشه به دیگران؟؟؟؟؟؟
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جدی؟ من یه دونه زگیل پشت زانوم دارم یعنی بخوره به کسی اونم زگیل درمیاره؟؟
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
من یه دونه زگیل پشت زانوم دارم یعتی انتقال داده میشه به کسی که بخوره بهش
اگر میگن خون بیاد یا زخم بشه البته این نوع زگیل ها خطرناک نیست ولی تو مخه
بنظرت زگیل دراثر چی به وجود میاد من الان نزدیک دوساله این یه دونه زگیل رو زدم پشت زانومه همیشه نگاش میکنم بدام عجیبه این چرا خودبخود دراومد
ولی من حس میکنم اول یه جوش زد اون قسمت بعد جای جوشه شد زگیل
عه چه عجیب من تا بحال نمیدونستم این زگیل عادی هام خطرناکه