2777
2789

عا

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتن بعضیا واقعا چشمای ادمو باز میکنه

فقط اونجاک باچشمای باز نگامیکنی ی ادمی ک هیچوقت فکرنمیکردی انقد بد وب دردنخوزباشه بعدروزای اول ک وسط گریهات میخندی ب حرفای اخری ک بهت زده

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
فقط اونجاک باچشمای باز نگامیکنی ی ادمی ک هیچوقت فکرنمیکردی انقد بد وب دردنخوزباشه بعدروزای اول ک وسط ...

💔😅هیچ کی به درد نمیخوره دیگه همه ادما فیکن

نمیدونم چرا بعددوسال همش فک میکنم یعنی کسی انتقامم وگرفت یانه حسنی موندو خرش😑😑

😂حسن خودش خر بوده انتقامم کاره ادمای ضعیفه  کارما خودش نصفش میکنه

ن تاوقتی عاشقی نفهمی وقتی دیگ نیستی میفهمی نفهم بودی😑وخوبه ک ب نفهمیت ادامه ندادی

دقیقا 👌🏻حس میکنم خدا خیلی دوستم داشته انشالله چشمای بقیه هم بازشه