2777
2789
منم دوتا بچه دارم ۴ ساله و ۲ ساله خونه ک اره تقریبا همیشه ریخت و پاشه ولی چقد میخای ب این مورد اهمی ...

نه عزیزم اتفاقا من به دخترم سخت نمیگیرم اصلا 

فقط رو نظمش خیلی تاکیددارم که مثلا چیزی میخوره حتما زیراندازش رو بندازه اول یا وقتی بازیش تموم میشه دفتر کتاب و اسباباشو جمع کنه خودش

مثلا چندوقت پیش همسرم خمیر آماده از نونوایی خرید زیرانداز انداختم سینی گذاشتم جلوش خودش خمیر پهن کرد بعد گذاشتیم تو فر خودش نون پخت یا خمیر بازی و نقاشی و توپ بازی و... اصلا بهش گیر نمیدم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
منم همینم  بخدا اصلا وقت ازاد ندارم نصف شبا باید برم حموم البته من وقت ازاد دارم مثلا بچه هام ه ...

منم گاهی شوهرم دخترمو میبره خونه مامان بزرگش سر بزنن یا یه تابی میده بیرون پسرمو به زور خواب میکنم به کارام میرسم 

اونم نصفه نیمه😫

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله شونه ؟ باهم سرگرم نمیشن؟؟

دخترم ۶پسرم ۵ماهه

نه والا دخترم از وقتی داداشش بدنیااومده بشدت روحیه اش حساس شده بخاطر همین مجبورم خیلی بهش توجه کنم و براش وقت بذارم 

چون تاالان مرکز توجه بوده حس میکنم یکم حس حسادت داره حالا من بهش مسولیت میدم در مورد برادرش که یکم از حساسیت و حس حسادتش کم بشه ولی خب میترسم بچه رو بهش بسپارم کامل ؛ ۴چشمی همش مواظبشم

نه عزیزم شوهری که اگه واقعا زنشو دوس داره به خاطره این چیزا هیچ وقت سرد نمیشه مطمعن باش

میدونم نمیشه ولی خب آدم خودش یه جوری میشه

منم همسرمو خییلی دوست دارم ولی خب فکر میکنم اگه جاهامون عوض شه اون هروز با موهای شلخته ریشای نامرتب لباسای کهنه و نامرتب جلو روم بگرده من ازش خسته نمیشم؟!

نمیدونم والا ان شاالله که همینجوری که شما میگین باشه

کارهای خونه تمومی نداره ،هر چقدرم کار کنی و خونه رو مرتب کنی  بازم بچه ها تا شب بهم میریزن ،به ...

بخدا دستام چوب خشک شده از بس که میشورم و میسابم ولی بازم کار هست

چندروزه کمرم قفل میکنه از درد نمیتونم تکون بخورم ولی بازم عین مریضا به خودم فشار میارم بعد چون از پسش برنمیام خودخوری میکنم😔

دیشب مهمون داشتم اشپزخونه کل خونه رو تمیز کردم یه عالمه ظرف شستم بعد میبینی ظرفشویی یساعت نشده دوبار ...

دقیقا خونه ماهم همینطوره بخدا از ظرف شستن خسته شدم

روی گاز رو دائم پاک میکنم روی یخچال که دخترم میره آب بخوره از زیر لیوان آب چکه میکنه رو درش کف آشپزخونه که لکه لکه میشه روی کابینتا که سفیدن و دائم لک میشن موکتامون رنگش ذغالیه یه آشغال میریزه سریع به چشم میاد باید زود جارو کنی

لباسای پسرم که انقدر بالا میاره بخاطر رفلاکسش و روزی حداقل ۲باز عوص میکنم و میشورم و... انقدر هست که همه رو بگم تا فردا طول میکشه...

منو چی میگید یه ۲‌.۵ سال ۱.۵ سال شلوغ من روانپزشکی هم شدم ۶ ماه قرص خوردم بهتربودم ول کردم بعضی روزا ...

ای وای مطمئنا شرایط شما خیلی سختتره

رسیدگی به خودت اولویت باشه به نسبت کارخونه. من گاهی میشه خونه بمب ترکیده ولی منم حسابی به خودم رسیدم ...

همین دیگه وقتایی که ظاهری فقط خونه رو مرتب میکنم همش یه چیزی مثل خوره تو مغزمه که خونه کثیفه ها فلان جا بهم ریخته ستا فلان کمد که سال تا سال درش رو باز نمیکنی نامرتبه ها یا مثلا فلان چیز رو ببین چقدر خاک گرفته دیگه تا مرز دیونگی میرم بعد پامیشم یهو میفتم به جون اون قسمت

ولی خب تصمیم گرفتم از فردا روندم رو عوص کنم اول به خودم برسم واسه خودم وقت بذارم بعد برم سراغ کارام

ای وای مطمئنا شرایط شما خیلی سختتره

ببین پول داری برو یه سرخ کن رژیمی یه پلوپز یه ماشین ظرف شویی بخر .برنج بشور بنداز بپزه .سرخ کن خیلی غذا رو اماده میکنه ظرف شویی هم بیشترظرفاروبشوره چیزهای اضافی خونه ات ببر انباری خونه توخلوت کن فقط ضروری لوبیا نیم پز کن برا یه ماه برا قورمه.به گوشت چرخکرده پیاز نمک بزن به اندازه وعده تون برا یه ماه تواین نایلون ها خودشو بسته میشن بزار تا سریع اشپزی کنی جوجه کباب اینا روهم اونجوری بکن .من تازگیا گوجه روهم خوردمیکنم فریزمیکنم تا ده دقیقه ای املت بپزم.خیلی کارها رو به مخت نیار این موند اون موند به جهنم ظاهری تمیز کن فقط 

همین دیگه وقتایی که ظاهری فقط خونه رو مرتب میکنم همش یه چیزی مثل خوره تو مغزمه که خونه کثیفه ها فلان ...

آفرین همینه رویکردها رو عوض کن. تمیزکاری تمومی نداره، می‌بینی خدای نکرده جون و جوونی و نشاط و زیبایی رو ازت می‌گیره و همچنان هم همیشه هست. اهمیت و اولویت ت رو عوض کن و درکنار همسر و بچه‌ها لذت بیشتری ببر

دقیقا خونه ماهم همینطوره بخدا از ظرف شستن خسته شدم روی گاز رو دائم پاک میکنم روی یخچال که دخترم میر ...

خیلی رو تمیزی حساسی عزیزم خودت رو نابود می‌کنی. وسواس رو بذار کنار، اصلا توجه نکن، لک با هیچ کسی کاری نداره بیخیال ،حساسیتت رو کم کن

خیلی رو تمیزی حساسی عزیزم خودت رو نابود می‌کنی. وسواس رو بذار کنار، اصلا توجه نکن، لک با هیچ کسی کار ...

دست خودم نیست اصلا

نمیدونم چرااینجوری شدم

خودمم دوست ندارم این وضعیت رو

دلم میخواد همه جا مرتب و تمیز باشه بعد با خیال راحت زندگی کنم

اصلااون وقتاییکه خونه بهم میریزه انگار من از خودم غافل میشم به کل🤦‍♀️

دقیقا خونه ماهم همینطوره بخدا از ظرف شستن خسته شدم روی گاز رو دائم پاک میکنم روی یخچال که دخترم میر ...

غصه نخور همه همینیم میگذره  این روزا منم فکرشو کن شرایط تورو دارم پسر خرابکاررررررر بخدا اب میدی دستش میریزه. غذا میدب میرزه میوه میخوره میریزه کلا در حال گند زدنه همش  میره جلو اب سرد کن یخچال دستاش‌و میشوره🤦🏼‍♀️

دست خودم نیست اصلا نمیدونم چرااینجوری شدم خودمم دوست ندارم این وضعیت رو دلم میخواد همه جا مرتب و ...

گلم اولویت برای خودت تعریف کن و با این روحیه مبارزه کن. من خودمم اینطوریم و دارم رو خودم کار می‌کنم. ببین همسر برای من اولویت اوله خب ما ازدواج کردیم و نسبت به همسر یک تعهداتی داریم اونو باید رعایت کرد. مثلا دوروز در هفته حتما خاص‌تر به خودم می‌رسم. 

یا مثلا کاری که مربوط به خودت و علاقه‌ای هست، براش یه زمانی بذاری قبل از اینکه بخوای به کارات برسی. 

بچه بزرگتر رو دریاب که کوچکه هرچی بزرگتر بشه حس حسادت بزرگه بیشتر میشه و شما باید از قبل باهاش ارتباط خیلی خوبی داشته باشید. حتما روزی یک ربع بازی اختصاصی باهاش داشته باشید. اینا اولویته، حالاکار خونه هم در حدنرمال، ما توی این خونه زندگی می‌کنیم و قراره راحت باشیم پس معلومه نباید دائم برق بزنه گرچه دوست داریم

گلم اولویت برای خودت تعریف کن و با این روحیه مبارزه کن. من خودمم اینطوریم و دارم رو خودم کار می‌کنم. ...

باید سخت خودمو کنترل کنم و رو خودم کار کنم حسابی 

شوهرمم این قسمت آخر حرف شما رو دائم بهم میگه

باید عادتهای غلط رو بذارم کنار...