2777
2789

سلام دوستان 

من دوتا بچه دارم از وقتی بچه دومم بدنیااومده گیج و سردرگم شدم اکثر روزا نمیرسم به کارام ؛ نسبت به قبل دیگه وقت آزاد ندارم وقتی میبینم خونه شلوغ پلوغه آرامش سمعی بصریم بهم میریزه بعد اعصابم ضعیف میشه

امروز از صبح که پاشدم شروع کردم اتاق خوابارو مرتب کردن کمد بچه ها رو ریختم بیرون مرتب وسایلش رو تمیز کردم چیدم لباسای زمستونی رو درآوردم مرتب کردم کف اتاقا رو تمیز کردم فرشاشون رو بردم حیاط تکوندم

تو این حین همششش با پسرم درگیر بودم هی گریه میکرد و نق میزد که منو بغل کن بعدشم بچه هارو بردم حموم و آماده کردن شام و اینا چون مهمون داشتم

حالا که فکر میکنم بازممم کلی کار مونده واسه فردا و پسفردا

بخدا صبح تا شب سرپام ولی بازم خونمون ریخت و پاشه هیچ 

یه دقیقه وقت ندارم واسه خودم 

خسته شدم ازاین وضعیت 

حس میکنم اینجوری پیش بره افسرده میشم

شماها چجوری کاراتونو مدیریت میکنین؟؟؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاملا درکت میکنم منم تو شرایط توام 

ان شاءلله بزرگ میشن راحت میشیم 😍

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

منم دوتا بچه دارم ۴ ساله و ۲ ساله

خونه ک اره تقریبا همیشه ریخت و پاشه ولی چقد میخای ب این مورد اهمیت بدی؟؟ چقد بچه هارو کنترل کنی ک بازی نکنن پس چیکاد کنن طفلیا، یوقتایی بیخیاااال منم لم میدم میزارم هرکاری دوس دارن بکنن دلم براشون میسوزه همش تو خونه و آپارتمان 

منم همینم  بخدا اصلا وقت ازاد ندارم نصف شبا باید برم حموم البته من وقت ازاد دارم مثلا بچه هام هر دو شیر به شیرن پسر بزرگم دوساله و کوچیکه شیش ماهه ولی بزرگه همش میگه بیا پیشم بشین کار میکنم بهونه میگیره یا میره سراغ کپچیکه اگه خواب باشه بیدارش میکنه اگه بیدار باشه اذیتش میکنه🙁 کلا اگه دوساعت بره طبقه پایین خونه مادر شوهرم من میتونم به کارام برسم 

بچه‌ها کوچیکه عزیزم طبیعیه. عجله نداشته باش برا روال عادی فعلا از کنارشون بودن لذت ببر. دوساله بشه ...

آخه تحمل این وضعیت هم برای خودم سخته هم همسرم

همش نگرانم حالا که مثل قبل نمیتونم مرتب باشم و به خودم برسم از من دور بشه😔

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞