2777
2789
عنوان

فردا وقت سزارين دارم ميشه براي سلامتي منو ني نيم صلوات بفرستيد

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله عزيزم شكر خدا

قدم نورسیدت مبارک

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

ان شاءالله زایمانت خوب پیش بره

نی نی سالم بیاد بغلت

اگه یادت بود برا منم دعا کن لطفا، من اوایل بارداریمه ولی چون قراره طبیعی باشه میترسم

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍

خدا برات نگهش داره. انشاالله راحت و بی دردسر زایمان کنی و به شادی و تندرستی بغل بگیریش. ان شاالله صاحب نسل صالح و سالم و خوش سیرت و خوش صورت و خوش رو و خوش بخت و خوش روزی و خوش عافیت و خوش عاقبت بشید. الهی امین.

برای منم دعا کن هم خدا صبرمو زیاد کنه هم بهم توان جسمی بده و هم امکان مادر شدن. یادت نره دعام کن منم خدا بهم کوچولوهایی عطا کنه. الهی امین

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم ایشالله زایمان راحتی داری و نی نی سالم میاد بغلت،برام دعا کن خدا بهم یه پسر سالم بده آخه پسرامو از دست دادم دلم بدجور بی‌قراره از ته دلت دعام کن اسمم مهسا

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
الهی که زایمان راحتی  داشته باشی گل پسرتو به سلامتی بغل بگیری  برام دعا کن خدا دامنمو سبز ...

چشم عزيزم حتما

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
ان شاءالله زایمانت خوب پیش بره نی نی سالم بیاد بغلت اگه یادت بود برا منم دعا کن لطفا، من اوایل بار ...

ممنون عزيزم

حتما❤️❤️

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
خدا برات نگهش داره. انشاالله راحت و بی دردسر زایمان کنی و به شادی و تندرستی بغل بگیریش. ان شاالله صا ...

ممنون عزيزم

انشالله خدا يه كوچولوي سالم و صالح بهت ببخشه❤️

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم ایشالله زایمان راحتی داری و نی نی سالم میاد بغلت،برام دعا کن خدا بهم یه ...

ممنون عزيزم

اي جانم ايشالا به زودي زود خدا دامنتو سبز كنه❤️