2777
2789
عنوان

دوستان چی کار کنم

184 بازدید | 12 پست

با یک پسره درس خوندم تلفنی ۸ سال ازم کوچکتر بود ازش خوشم آمد درس رو پیچوندم و رفتم خیلی ناراحت شد زنگ زدم بهش خیلی خوشحال شد ولی گفتم نمیخوام دوست باشم باهات رفت باز زنگ زد باز همونو گفتم چند وقت پیش اصرار کرد بیا حرف بزنیم زنگ زدم وسط حرفم تلفن را قطع کرد ورفت میخواست تلافی کنه .منم بلاکیدمش. ولی خ ناراحت شدم چون خودش ۲ هفته اصرار داشت بیا حرف بزنیم .به نظرتون چرا اینطوری رفتارکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلفنی چطور درس میخونین😝😝😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

درس تنظیم خانواده؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

به نظرم تو به شدت وابستش شدی

نه من گفتم نمیخوام صحبت کنم کلی پیغام گذاشت من ق کردم که اونشب حرف بزنیم وسط مکالمه قطع کرد رفت .مثلا میخواست بگه چرا همیشه منو رد میکردی.من از توهینی کخ بهم کرد ناراحتم وگرنه الان بلاکش کردم

نه من گفتم نمیخوام صحبت کنم کلی پیغام گذاشت من ق کردم که اونشب حرف بزنیم وسط مکالمه قطع کرد رفت .مثل ...

خداکنم وابسته نشده باشی از بلاک درش نیار که میدونم فوقش چند روز تحمل میکنین 

برای شفای دخترم میشه صلوات بفرستین