2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خداروشکر نیازی به پالتو نداشتی که قیمتهای نجومیشو ببینی، تازه جنسها همه آشغال و نازک باید چند تا لباس گرم زیرش پوشید

.                                                                  
پس خداروشکر نیازی به پالتو نداشتی که قیمتهای نجومیشو ببینی، تازه جنسها همه آشغال و نازک باید چند تا ...

پارسال پالتو خریدم امسال دیگ نمیخرم 😑🥺🥺خیلی گرونه همه چی باز خداروشکر شاغلم 

پس خداروشکر نیازی به پالتو نداشتی که قیمتهای نجومیشو ببینی، تازه جنسها همه آشغال و نازک باید چند تا ...

من از اینستا چند ساله پالتو میگیرم خیلی ارزون تر میفته ،پارسال پالتو گرفتم ۴۰۰ تومن ، عین همون روز تبریز ۷۰۰ تومن میدادن 😐

البته این قیمت پارسال هست ، امسال توی اینستا پالتو زیر ۸۰۰ پیدا نمیشه 

من از اینستا چند ساله پالتو میگیرم خیلی ارزون تر میفته ،پارسال پالتو گرفتم ۴۰۰ تومن ، عین همون روز ت ...

امسال خیلی گرونه

خدابهمون رحم کنه😓

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔

پالتو چرم و فوتر قیمت کردم بالای یک و پونصد بودن تصمیم گرفتم پالتوی دوسال پیشمو بپوشم 😐🤌

من از اینستا چند ساله پالتو میگیرم خیلی ارزون تر میفته ،پارسال پالتو گرفتم ۴۰۰ تومن ، عین همون روز ت ...

پبجش مطمعنه؟

پرداخت درب منزله

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔