2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی خوبی میتونی باهاش بخری ..‌سانسونگا پول براشون میارزه ....گوشی خوش دست بخر...من a70دارم نمیدونم قیمتش چنده ولی خب چندین سالی هست ک دارمش و ازش راضیم 

دور و وریام چن نفر a12فک کنم بود داشتن بعد یمدت همه شون بردش خراب شد

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣
گوشی خوبی میتونی باهاش بخری ..‌سانسونگا پول براشون میارزه ....گوشی خوش دست بخر...من a70دارم نمیدونم ...

من خیلی تو فاز سامسونگ نبودم

فقط دو سری a و m داره؟ چه تفاوتی با هم دارن؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
من خیلی تو فاز سامسونگ نبودم فقط دو سری a و m داره؟ چه تفاوتی با هم دارن؟ 

والا عزیزم منم تو فاز گوشی زیاد نیستم همین حد بود اطلاعاتم 

میتونم درباره امضات چندتا سوال بپرسم؟

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣

الان رژیمی؟؟کدوم تارگتو زدی؟؟و اینکه منظورت از گروه قرمز چیه؟اخه منم خییلیی چاق شدم دوس دارم شروع کنم رژیمو ولی نمیدونم چطوری

الان رژیمی؟؟کدوم تارگتو زدی؟؟و اینکه منظورت از گروه قرمز چیه؟اخه منم خییلیی چاق شدم دوس دارم شروع کن ...

اره رژیمم 

تاپیک مانکن های زیبا، واسه کاهش وزنه، خیلی خوبم راهنمایی میکنن، خر شبم گزارش میدی

منظورت رو از تارگت متوجه نشدم 

همون هدف عزیزم منظورم اینه به کدوم هدفت رسیدی ..من چجوری میتونم عضوش شم؟؟از کحا تاپیکو پیدا کنم

من تازه شروع کردم، هنوز به هدف اولم نرسیدم، البته 500 گرم مونده برسم 

نتونستم لینک تاپیک رو بزارم اینجا

کاربر خزان_نارنجی رو سرچ کنی، یه تاپیک مونده به اخرش، تاپیک کاهش وزنه