2777
2789

سلام. ۳۸ سالمه دیپلم ریاضی دارم سال ۸۲  اگه بخام برم دانشگاه آزاد رشته مامایی باید از کجا شروع کنم ؟ از همه مهمتر شهریه هر ترم چقده ؟ بازار کارش چطوره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری ؟ کی باید ثبت نام کنم . دیپلم ریاضی دارم مشکلی نداره ؟ دانشگاه آزاد بدون کنکور چیه من تو نت دی ...

عزیزم تو کنکور باید مجاز به انتخاب ازادپیراپزشکی شد 

الان ثبت نام کن برای دی و تیر  

نظام قدیمی البته 

از این اطلاع ندارم 

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
چطوری ؟ کی باید ثبت نام کنم . دیپلم ریاضی دارم مشکلی نداره ؟ دانشگاه آزاد بدون کنکور چیه من تو نت دی ...

نه با دیپلم ریاضی میتونی کنکور بدی اگرم ترمیم معدل داشته باشی باید ترمیم معدل کنی اگرم نمیخوای که هیچی دانشگاه ازادم تزمی 3الی 5تومن باید باشه 

مرسی عزیزم . کجا باید برم یک مشاور کامل بگیرم و تمام سوالامو بپرسم

مستقیم زنگ بزنید 

بخش سنجش اداره اموزش پرورش

یا حضوری برین

فکر کنم عمومیارو حذف کردن 

نه با دیپلم ریاضی میتونی کنکور بدی اگرم ترمیم معدل داشته باشی باید ترمیم معدل کنی اگرم نمیخوای که هی ...

مامایی شهریش بالاس

کلا پزشکی و پیراپزشکی بالاتره😵

برای دی ماه ثبت نام تموم شده 

اما قراره دوباره تمدید بشه 

اگه میتونی برسی که دی رو هم ثبت نام کن 

خرداد هم می تونی 

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم