2777
2789

من خودم شوهرم خیلی مهربون و دلسوزه خیلی به فکر خونه و خانواده هست مرد سخت کوشیه و تا حالا هر چی به دست اورده با کار و زحمت خودش بوده و و ادم رکیه و به شدت منطقیه ینی حرف هیچ کسیو راجب هیچ موضوعی گوش نمیده الا منطق و اخلاقای بدشم اینکه توی همه امور دخالت میکنه باید هرجای میرم ازش اجازه بگیرم وگرنه قیامت به پامیکنه و خییلی عجوله خیلی من خودم حوصله دارم ولی این عجول بودنش واقعا بده... 

شما هم بگید

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاق بدش یادم نمیاد یعنی هر انسانی اخلاق بد داره ولی انقد اخلاق خوبش زیاده که بدا به چشمم نمیان

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
قدرشو بدو مرد خوبیه  شوهر من اخلاق خوب خیلی زیاد داره بگم طول میکشه  اخلاق بدش اینه یکش ...

جدی؟؟؟

شوهر من اصلا اهل چاپلوسی نیست و اصلام هم هیچ رفیق هم سن خودش نداره همه از چند سالی بزرگتر هستن😅

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××
اخلاق بد نداره 😐

چه جالب

اخلاق بدش به شدتتتتت کم حرفه.یعنی حسرت به دل من مونده یبار بیاد یه چیزی تعریف کنه تو خونه تا حرف نزنم حرف نمیزنه.سوالم بپرسم جواب یک کلمه ای میده.هفته ای یبارم با دوستش میره بیرون که من دوست ندارم😅

اخلاق خوبش دست و دلبازه.اهل سوال جواب از پول خرج کردن نیس.ازادی کامل دارم برا خرید تفریح مسافرت مجردی...تو کارای خونه و بچه دخالت نمیکنه همه تصمیمات با منه.لوس و مامانی نیس.

جدی؟؟؟ شوهر من اصلا اهل چاپلوسی نیست و اصلام هم هیچ رفیق هم سن خودش نداره همه از چند سالی بزرگتر ...

باور کن 

یه کاری کن اصلا دور رفیقاشو خط بکشه مرد متاهل چه به رفیق بازی شوهر من یه دونه رفیق نداره بعد متاهلی

اخلاق خوبش اینه خیلی بهم اعتماد بنفس میده میگه خوشکلی و خیلی پدر خوبیه واسه دخترمون قبل باداری میگفتم این با اعصابی که داره چجوری با بچه رفتار میکنه الان خودش میاد واسش لاک میزنه هر روز یه لباس یا گل سر میخره از وقتی میاد خونه مدام باهاش بازی میکنه منم ازش لذت میبرم و اخلاق بدش خیلی زود عصبی میشه قبل بچه تا یه هفته قهر میکرد اما الان خداروشکر اینو نداره

کاشکی همه مون یه رفیق مثه رضا پروانه داشتیم🙃😥🦋
باور کن  یه کاری کن اصلا دور رفیقاشو خط بکشه مرد متاهل چه به رفیق بازی شوهر من یه دونه رفیق ند ...

ن بابا اصلا رفیق باز نیست سر کار که میره رو میگم وگرنه من حسرت به دلم وقتی میاد خونه نیم ساعت بره بیرون اصلا رفیق باز نیس

قدرشو بدو مرد خوبیه  شوهر من اخلاق خوب خیلی زیاد داره بگم طول میکشه  اخلاق بدش اینه یکش ...

واای 

خوبه که قهر می کنی نازتو می کشه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"