2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظرتون بگین😔

35 بازدید | 32 پست

دوستم بهم میگه نیاز به روانشناس داری

گفت داری دیونه میشی چیکار کنم دست خودم نیست

((تایپیکای قبلیمو ببینین متوجه میشین)) شما جای من بودین چیکار میکردین دیگران خیلی ناراحتم میکنن حالم واقعا بده کسیو ندارم درد دلمو بهش میگن یکسره میام اینجا 

همش میترسم زندگیم از هم بپاشه الان که بچه دارم بیشتر میترسم😞راهنماییم کنین لطفا شما جای من بودین چیکار میکردین😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا😔

زیاد به یه چیز بی اهمیت فکر میکنی

حرف بقیه خیییلی روت تاثیر میذاره

اضطراب و وسواس فکری داری بهتره حتما بری روانشناس

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
راجب همسرم گذاشته بودم

متوجه شدم 

خرافاته دیگه 

ببین هرچیزی ک باور اگه داشته باشی اتفاق میفته

من یکی اونجوری شنیدم که شما میگی

باز ی بنده خدایی بودش میگفت که اینایی که اینجورین از نظر ما ۲بار کربلا میرن

تو ناخوداگاه داری باورش میکنی 

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
زیاد به یه چیز بی اهمیت فکر میکنی حرف بقیه خیییلی روت تاثیر میذاره اضطراب و وسواس فکری داری بهتره ...

شوهرم خبر نداره چون نمیخوام عکس العمل نشون بدم پیشش بعد سواستفاده نکنه فقط خودخوری میکنم

شما هم اون حرفارو شنیده بودین؟

کی عزیزم؟اسی؟ سر اون قضیه من چیزای زیادی شنیدم

بابا دوتا بودن پیچ سر بخاطر ژنه 😑

اینا چه خرافاتیین😳

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
متوجه شدم ببین هرچیزی ک باور اگه داشته باشی اتفاق میفته من یکی اونجوری شنیدم که شما میگی باز ی بن ...

انقدر از کوچیکی در گوشم گفتن که دیگ واقعا باورم شده بود بعد دیگه گفتم خرافاته ولی بعد یه مرت ک بچه دار شدم پسرمم دقیقا سرش شبیه شوهرم شد و هی به پسرم میگن و من از استرس زیاد بدنم داغ میشه فشارم میره بالا😔

شوهرم خبر نداره چون نمیخوام عکس العمل نشون بدم پیشش بعد سواستفاده نکنه فقط خودخوری میکنم شما هم اون ...

من دوتا بودن پیچ سر رو فقط تو کتابای پزشکی ژنتیک دیدم که به علت انتقال ژن ایجاد میشه🤦

چرا انقد به این خرافات اهمیت میدید؟؟