2777
2789

من ۴ روزه پریودم عقب افتاد شبای تخمک گذاریم اقدام به بارداری کردم ،بدن خودم و شوهرم کاملا" سالمه ،هیچوقت پریودم بی نظم نبوده ،یه بچه ۸ ساله هم دارم ،الان هرچی بی بی چک میزنم حتی هاله هم نداره کاملا" منفی هست ،این ماه لتروزن بدون آمپول استفاده کردم ،میترسم کیست یا خارج از رحم شده باشم ،آخه تمام اعلائم بارداری رو هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منفی بودیکم بیشتر صبر کنید تا یه هفته ده روز تو اقدام باشیم میشه بازم اگه میترسین کیست باشه برین دکتر

ولی نگران نباشین

منم یدفعه قرص خوردم ولی حامله نشدم همش استرس داشتم که کیست بشه خداروشکر نشد

عزیز ببخشید ،اگه این تخمک آزاد نشده باشه و کیست شده باشه بازم باعث میشه که پریود نشم مثل بارداری؟؟؟

منم دقیق نمیدونم

ولی کیستم داشته باشی بازم پریود میشی 

عروسمون کیست داشت با تنبلی ولی پریود میشد ولی خب تا میشد طول میکشید

بازم بدنا فرق میکنه

اگه منفی بودیکم بیشتر صبر کنید تا یه هفته ده روز تو اقدام باشیم میشه بازم اگه میترسین کیست باش ...

خداروشکر عزیزم ،تاخیر پریودیم باعث استرسم شده البته یکی دوروزه که سینه درد و تهوع هم بهش اضافه شده ،خیلی نگرانم کرده ،کاش آمپول میزدم ،روز ۱۲ دوتا فولی ۱۹ و۱۶ داشتم😔

خداروشکر عزیزم ،تاخیر پریودیم باعث استرسم شده البته یکی دوروزه که سینه درد و تهوع هم بهش اضافه شده ، ...

خب شاید باردارین نگران نباشین

ازمایش بدین خیالتون جم میشه 

علائم که دارین خیلی نمیشه به این تستا اعتماد کرد

ولی با یدفعه قرص خوردن که ادم کیست نمیگیره

وای مرسی عزیزم ،خدا کنه همینجور بشه که میگید ،آره اولین بارمه تا حالا یدونه قرصم نخوردم ،حتی قرص جلوگیری،اینقد هم پریودم نظم داشته که سر روز پریود میشدم

وای مرسی عزیزم ،خدا کنه همینجور بشه که میگید ،آره اولین بارمه تا حالا یدونه قرصم نخوردم ،حتی قرص جلو ...

منم  دفعه اولم بود دیگه نخوردم 

شما هم  ایشالله که باردارین❤️