2777
2789
عنوان

خوشگلای طلا دوست یه لحظه میاین نظر میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 7386 بازدید | 54 پست
خب همون النگو اماراتی رو بخر.خوشکلن اتفاقا.دیگه یکیشو بخر ک اندازه پولت بشه.

اخه شب عروسی چیزی ندارم بندازه گردنم ک🥲

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شب عروسی چیزی ندارم بندازه گردنم ک🥲

عزیزم سرویس های بدل هست هزار برابر قشن‌گ تر از طلا 

الکی غصه نخور،خدا رو شکر خونه دارید و پولتون رو جای بهتر خرج

کردید 

یه سرویس میتونی برداری حول و حوش ۲۵ گرم ،کم نیس 

عزیزم سرویس های بدل هست هزار برابر قشن‌گ تر از طلا  الکی غصه نخور،خدا رو شکر خونه دارید و پولت ...

ممنون عزیزدلم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
اره دیگه

خب الان بدلیجات های خیلی خشکلی توی بازار هست نیم ست های شیک برای عروسیت میتونی بخری ..یا اگه مد نظرته نقره هم چیزای شیکی هست بنظرم طلا برا عروسی یجوره.حالا هرطور میل خودته.بعداز عروسی برو طلا بخر.

ب نظر منم خیلی ساده اس طلا ی ابهتی داره اینا اون ابهته رو ندارن  

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

من یه سرویس جدید گرفتم با پس اندازمون البته هر موقع لازم باشه میفروشیم الان دو دلم جلو جاریا بندازم یا نه چون ب من میگن ساده و خسیسی،میگم اگه ببینن تو خونشون دعوا میشه ب نظرتون رونمایی کنم یا نه؟

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که