2777
2789

يادمه بچه بودم مامانم و بچه هاي بزرگتر ازمن داخل مدرسه ي شعرا يادم ميدادن ك الان يادم مياد از خودم خجالت ميكشم😐💔

اوليش:

دستمال من زير درخت البالو گم شده...

سواد داري؟!((چ ربطي ب سواد داشت خدايي؟!))

نچ نچ...پس تو خر من هستي🤗🐴

و ب اين ترتيب ما بزرگ شديم و ب صورت كاملا اسكول وار!!!

دومي،اين يكيش خيلي خارجيه؛

آن مان نباران...دو دو اسكاچي،انا مانا كلاچي...!!!😐

يني چي الان اخهههه؟؟؟!!!زبون افريقايي ميخونديم...)))):

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

عجب

این دیگ چ مدلشع:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من اصلا شاد نیستم!

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عجب این دیگ چ مدلشع:/

افريقايي/:

بااين شعرا ك يادمون دادن انتظارم داشتن ي نخبه تحويل جامعه بدن😐((مزاح))

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
ولی من اصلا شاد نیستم!

ميخاستم بگم نبينم غمتو

ياد اون جمله افتادم ك پسره ب دوس دخترش گف نبينم غمتو

دختره گف الان ك ديدي ميخاي چ 💩 بخوري😐💔

ان شالله ارامش سهم دلت باشه🍃

اینم بود اسمت چیه تربچه. خو نت کجاست توباغچه. چند تا بچه داری بتوچه

😹😞

ده بیس سه پونزه یهو میرف هزارو شصتو شونزه😐😯

منم الان دوران سختی رو میگذرونم ولی دیدم شاد اومدم.خدا بزرگه

چقدر  حس آشنایی بهت دارم🙂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره