2777
2789
عنوان

همتون موقع حاملگی تحت نظر دکتر بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 49 پست

نه بابا  چیزیت نمیشه الکی نترس مادر شوهر من یه عالمه بچه داره میگه همشووقتی دردم شروع شد توی بیمارستان رفتم زایمان کردم اکثرا جنسیتشونو هم نمیدونست بخدا همه ی بچه هاش اونقدرررر باهوش هستن خیلی زیاد. 

تو شاهکار خلقتی🌼تحقیر را باور نکن 💪👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا هنوز نرفتی؟

من ۴ماه قبل تصمیم به بارداریم زیر نطر فوق تخصص زنان و مامایی بودم.

قبل بارداری باید یه چکاب کامل بدی که مشخص بشه چه ویتامینی تو بدنت کمه مثل D یا آهن بدنت بالاست یا پائینه، تیروئید داری یا نه پرکاره یا کم کار.

سونوگرافی از تخمدانها و رحم و پستانها 

معاینه رحم عفونت داری یا نه اگه داری دارو مصرف کنی.

چکاب پاپ اسمیر خیلی مهمه.

۳ماه قبل بارداری خوردن فولیک اسید از واجباته.

۳ماهگی هم باید غربالگیری جنین میرفتی هنوز نرفتی؟

دوران شیردهی دهنت سرویس میشه اون جنین حتی یدونه قرصم نخوری ازبدنت میکشه دوران شیردهی استخوون دردکم خونی میگیری حداقل ازاین به بعدوبخوردوران شیردهی هم حتمابخور

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌
جدا از اینکه بچه ب ویتامین نیاز داره بدن خودتم داره اخه دختر خوب من الان هرروز کلیسم ویتامین دی مول ...

یعنی همه تحت نظر دکتر بودن کسی مث من نبوده ک بچشم سالم بشه

بستگی به حاملگیت داره اگه همه چی خوب پیش میره ضعف نداری و .... مهم نیست اگه نرفتی دکتر

مهم نیست😳🙄 ضعف چیه باید چکاب بده چه ویتامینی تو بدنش کمه آیا آهن بدنش بالاست یا پائینه

ویتامینD  بدنش تا چه اندازست.

سونوگرافی و پاپ اسمیر از واجباته

۳ماه قبل بارداری خوردن فولیک اسید از واجباته

ایشون که غربالگری هم نرفته اگر مشکلی بوده باشه شما تضمین می‌کنی؟؟؟!

اگه غربالگری بگه مشکلی هست چیکار میتونه بکنه؟

بعدشم غربالگری هم نتیجه ش صددرصدی درست نیست برای همین دیگه اجباری نیست، قبلا مراکز بهداشتی میفرستادن الان میگن دوست دارین برین دوست ندارین نرین.

در مورد مکملها هم بهترین راه تامین غذاست نه دارو، همونطور که از نظر علمی ثابت شده بعضی مکملها مثل کلسیم مصرف طولانی مدتش میتونه سرطان روده بزرگ و بعضی مکملها مثل مولتی هم میتونه سرطان زا باشه در اثر مصرف طولانی مدت.

حداقل بهداشت برو اوناهم همه آزمایشا وداروها رو مینویسن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ن خودم ک مشکل خاصی ندارم

میتونم بپرسم چراا نرفتی؟ فکر نکنم الان در زمانه ای باشیم که کسی اهمیت اینو ندونه. 

بهداشتم که رایگانه تقریبا. 

اسید فولیکم برای جلوویری از نقص عصبی و شکاف کام یا همون لب شکری واجبه خوردنش. 

همین شنبه برو پیش دکتر و بگو چک نشدی

دوران شیردهی دهنت سرویس میشه اون جنین حتی یدونه قرصم نخوری ازبدنت میکشه دوران شیردهی استخوون دردکم خ ...

یعنی از الان برم و قرص بخورم تاثیر داره یا دیگه دیر شده

یعنی همه تحت نظر دکتر بودن کسی مث من نبوده ک بچشم سالم بشه

تو دوره و زمونه ما ک همه مواد غذای تراریخته و هرمونی شده هیچکس ریسک نمیکنه عزیزدلم ماهاهممون خوراکامون مورد داره و هزارتا کمبود تو بدنامون داریم واسه همین باید تو بارداریامون مراقب های لازم رو انجام بدیم اون قدیم بود ک هیچکس دکتر نمیرفت چون همه چیشون درست درمون بود نه دوره زمونه ماها

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
مهم نیست😳🙄 ضعف چیه باید چکاب بده چه ویتامینی تو بدنش کمه آیا آهن بدنش بالاست یا پائینه ویتامینD & ...

جواب دادم

من خودم نخوردم اسید فولیک

مشکلی هم پیش نیومد

واقعا در صورت ضرورت اون هم کم باید از مکملها استفاده کرد