2777
2789

می‌خوام کیک هویج درست کنم تو دستورش ماست ترش داشت که ندارم 

حالا یه دستور دیگه بدون ماست پیدا کردم ولی برا کاپ کیک هویجه 

مشکلی که نداره بریزم تو قالب کیک بزرگ ؟

نبابا فرقی نداره

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول  برم درست کنم که شوهرم الان میاد سورپرایز بشه😁😁

خخخخ ای جان چ ذوقی داری 

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
🙈 😂

درست کردی؟

آره عزیزم 

به به چی شده 😋😋😋😋

نوش جونتون

ایول  برم درست کنم که شوهرم الان میاد سورپرایز بشه😁😁

ببخش اونجا جواب دادی شماره رو داره 

خب من ک حساب درست کردم

تو تنظیمات زدم 

فقط مخاطبین می تونن از طریق شماره پیدا کنند.

حالا چرا اینطور شده؟

ببخش اونجا جواب دادی شماره رو داره  خب من ک حساب درست کردم تو تنظیمات زدم  فقط مخاطبین ...

اینو نمیدوتم گلم 

شاید قبلاً با این شماره حساب تل داشتن و پیام داده جزو مخاطبین ثبت شده 

آخه مثلا برای من پیش اومده شماره هام حذف شده از گوشی ولی توی تلگرام بودن همچنان 

اینو نمیدوتم گلم  شاید قبلاً با این شماره حساب تل داشتن و پیام داده جزو مخاطبین ثبت شده  ...

این سیم کارت مال شخص دیگست 

من نیاز داشتم داد ب من 

حالا من حسابو درست کردم 

کسی مزاحم شده

در صورتی 

که نه آیدی دارم 

و نه شماره مشخصه

حتی تنظیمات اینطوره که فقط مخاطب هام از طریق شماره پیدام کنن.

حالا من اونقدر نگرانم 

ک فک می کنم شاید اطلاعاتم لو رفته 

ی خیلی راحت کسه دیگه ب این حساب دسترسی داره..

باید چ کار کنم؟

این سیم کارت مال شخص دیگست  من نیاز داشتم داد ب من  حالا من حسابو درست کردم  کسی م ...

برو تو نشست ها ببین جای دیگه فعاله تلگرامت 

اگه بود پایان نشست بزن