2777
2789
عنوان

خواستگار خوش اخلاق ولی بد قیافه

1416 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبین؟ من یه خواستگار دارم وضع مالیش خوبه شرکت نفت هست و اخلاقش عالیه من اول بخاطر قیافه اش ردش کردم اما بعد به اصرار اون باهم چت کردیم که بی دلیل ردم نکن و فلان بعد طی جریانات دیدم خیلی اخلاقش خوبه و مرد مهربونیه،منطقی صحبت میکنه ولی من چهره شو دوست ندارم بقیه میگن عادت می‌کنی چون مجردی فعلا معیارت قیافه اس متأهلین عزیز سایت بنظرتون قیافه بعد ازدواج بی‌اهمیت میشه؟

بگم که یه ماه بعد از خواستگاری این آقا من با کسی که دوسش داشتم نامزد کردم اما خیلی بداخلاق بود همش دروغ می‌گفت بهم برای همین با اینکه نامزدی رو پس زدم هنوز تو فکرشم شایدم برای همین نمیتونم خوب تصمیم بگیرم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید به دلت بشینه ببینی میتونی باهاش زندگی کنی بحث یک عمر زندگیه

آجی هام و دوستم که متاهلن گفتن بعد ازدواج میفهمی اخلاق و پول مهم بود..نمیدونم چی کنم دیگه

من باهاش فقط دوبار برخورد داشتم نمیدونم حس میکردم وقتی میخنده خوب میشه چهره اش...

خب باید چند بار ببینی 

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین اینکه بایدبه دلت بشینه درسته ولی منم دقیقا مثل تو هستم الان ازدواج کردم با کسی که اصلا ظاهرشو دوست نداشتم ما باهم همکار بودیم و بعد ازم خواستگاری کرد این جریان بخاطر اینکه من دوستش نداشتم ۳ سال طول کشید ولی اون اصرار زیاد کرد و اصلا نمیخواست منو ول کنه منم تصمیم گرفتم که باهاش مدت زیادی رفت و آمد کنم ، میرفتیم رستوران ، پیاده روی ، کوه و خلاصه که خیلی رفت و آمد کردیم البته من خانوادم در جریان بود ، تو این مدت رفت و آمد وقتی رفتاراشو دیدم خیلی به زندگی امیدوار شدم ، آذم منطقی بود ، از اینایی نبود که الکی بگه دوستت دارم یا براش عادت باشه یا دنبال هزار تا دختر ، ولخرج بود و وقتی راجب یه موضوعی صحبت میکردیم میدیدم چقدر قشنگ حرف میزنه و کلا فکر مثبت و منطقی داره خیلی با معرفته و احترام میذاره ، خلاصه که همه ی رفتاراشو چک کردم و یواش یواش به دلم نشست ، الانم راضیم از ازدواجم ،

ببین در کل بهت بگم باید با کسی ازدواج کنی که بعد ازدواج خیالت راحت باشه

خیالت از اینکه خیانت نمیکنه

از اینکه لقمه ی حلال میاره

از اینکه دوستت داره

از لینکه اهل خانواده ست

و هزارتا چیز دیگه ک برات مهمه

آجی هام و دوستم که متاهلن گفتن بعد ازدواج میفهمی اخلاق و پول مهم بود..نمیدونم چی کنم دیگه

درست میگن

ولی چون میگی نامزدیت رو تازه بهم زدی یکم به خودت زمان بده

با این اقا هم یه مدت تو رابطه باش تا به یه ثباتی برسی

عزیزم همه جوانبو درنظربگیر ما۵ساله ازدواج کردیم شوهرم دقیقا همون چیزیه که همیشه دلم میخواست چه ظاهرچه اخلاق ولی متاسفانه مزاجمون شبیه هم نیس من سردم اون گرم همین باعث شده زندگیمون رو هوا باشه حتی به کوچکترین مسائل هم اهمیت بدید

ببین اینکه بایدبه دلت بشینه درسته ولی منم دقیقا مثل تو هستم الان ازدواج کردم با کسی که اصلا ظاهرشو د ...

مرسی عزیزمم خیلی نظرت رو دوست داشتم😍😍❤️خوشبخت باشید

درست میگن ولی چون میگی نامزدیت رو تازه بهم زدی یکم به خودت زمان بده با این اقا هم یه مدت تو رابطه ...

ممنونم عزیزم اره منم میگم باید به خودم زمان بدم تا فراموش کنم😔❤️🌷🍃 مرسی