2777
2789

یه مشکل برایم پیش اومده می‌خوام برم مشاوره اگه کسی رو میشناسید که واقع کارش خوبه معرفی کنید 

دکتر مرضیه عالی تو چههارراه طالقانیه اینو یه پزشک متخصص بهمون معرفی کرد ولی خوب خودم نرفتم که دقیق بگم خوبه یا بد

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور می‌خوام عزیزم نه روانپزشک

مشاوره روانشناسه پزشک نیس

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
میشه اسم کوچیک شون هم بگید

اسم کوچیکشو نمیدونم ولی کلینیک مشاوره شهروند اسمش

اینترنت بزنید میاد

من ده سال پیش هم رفته بودم مشاوره ازدواج پیشش گفت به هیچ عنوان این ازدواجو نکن 

بعد رفتیم جای دیگه گفت خوبه،ازدواج کردم و دیدم حرفای رحیمی چقدر درست بود و نهایتا جدا شدم

برای روانکاوی به گروه روانشناسی ویان مراجعه کردم و واقعاً تحت تأثیر تیم حرفه‌ای و باتجربه‌شان قرار گرفتم. به نظر من یکی از بهترین انتخاب‌ها در زمینه رواندرمانی است. اگر دنبال مرکز معتبری هستید، کافیست در گوگل «گروه روانشناسی ویان» را سرچ کنید تا اطلاعات بیشتری پیدا کنید.