2777
2789
به خدا این نوشته واسه زمانیکه اصلا اسم سعید نبوده

اسم یکی از نواب امام زمان عج سعید بی نوح نوبختی بود یا همچین چیزی . اسم سعید از قدیم بوده .به این راحتی قسم خدا رو نخور

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عبدلله

دیروز بمن گفتی الهی سگ گربه تو بخوره خیلی ناراحت شدم . حلالت نمی کنم. یخورده رو حرف زدنت کار کن هر چند شوخی گفتی ولی خیلی ناراحت شدم 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
اسم یکی از نواب امام زمان عج سعید بی نوح نوبختی بود یا همچین چیزی . اسم سعید از قدیم بوده .به این را ...

کجا نوشته این چیزا رو؟

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.
دیروز بمن گفتی الهی سگ گربه تو بخوره خیلی ناراحت شدم . حلالت نمی کنم. یخورده رو حرف زدنت کار کن هر چ ...

ببخشید بخدا شوخی کردم.فکر نمی‌کردم ناراحت بشی. اتفاقا خونه مادرشوهرم خودمون چند تاگربه تو حیاط داریم و همیشه براش غذا میبرم . فکر نمی‌کردم ناراحت بشی.شرمنده بابت ناراحتیت. به خدا خودم یکی از حامیان و همیاران محیط زیست هستم.قصد رنجوندن شما رو نداشتم🙏🙏🙏😔😔

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کجا نوشته این چیزا رو؟

تو اسناد تاریخی. یکی از ۴ نائب امام زمان اسمشون سعید بود .عجیبه که اطلاعی ندارین. تو کتاب درسی هم بود