کلا از اول ازدواج همیشه کنارم نخابیده من بیشتر تو اتاقم شوهرم پذیرایی اصلا علاقه ای باهم خوابیدن نداره براش مهم نیست تنها بخابه یا کنارش باشم الآنم که بچه دار شدیم هر شب جدا میخاییم گاهی من میرم پیشش ولی اون اصلا نمیاد امشب گفتم خیلی زورم میاد شوهر دارم تنها بخابم ،اوایل زایمانم اینقدر میگفتم بیا پیشم میترسم نمیومد بچه دو سه روزه تنها میزاشتم میرفتم پذیرایی پیشش بچه گریه میشد بدو میومدم اتاق
دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
حاملگیم هر شب تنها خوابیدم تو پذیرایی رو زمین کمر درد میشدم تو اتاقم نمیومد ،با اتاقم مشکل نداره دوست داره تنها بخاب، خیلی عصبیم امشب اصلا به خاسته هام توجه نمیکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم دوست دارم تنها بخوابم، با شوهرم مشکلی ندارم و خیلی هم با هم خوبیم، اما نمیتونم، خوابم سبکه و شوهرم تو خواب تکون میخوره و منم تاصبح بیدار میمونم و سرکار و ... هرکاری میکنم نمیتونم توی تخت باهاش بخوابم🥲
وای چ اشتباهی میکردی ک بچه ۱ ۲ روزه رو تنها میزاشتی😔
همش کابوس میدیدم با گریه از خواب بیدار میشدم اصلا خواب نمیرفتم میترسیدم بچه که میخابید چند دقیقه میرفتم پیش شوهرم دوباره زود میومدم آخه هر دوساعت باید شیر بخوره